Poštovanje, par dana iščitavam pa shvatih da vi imate , da se neko ne naljuti, najviše iskustva i naj pragmatičnije znanje. Pitanje je može li biljka rasti, Sativa je u pitanju, Black Dog, Amnesia ili Wedding Cake ..izvinjavam se, nisam siguran, procvetala je krajem septembra, jer leto nije videlo sunca u Beogradu a beše i hladno, i u vegetativnom stadijumu. Nikla iz zemlje krajem maja. Pistile su možda malo dobile amber boju ali Trihomi su još providni ali počinju lagano da bele, od vrha. Miriše i dalje opojno cela terasa, mada malo manje nego pre npr mesec dana.Ovo bi trebalo biti, po mom mišljenju, obzirom da prošle godine dobih 4 gospođe fine iz prvog pokušaja, gotovo za ne manje od još 60 dana. Terasa je u pitanju, zastakljena, prošle sam obrao u periodu od 25.12 do 02.02. Sve po P.S-u. Full HD. Ali ova današnja mi deluje , i po slikama , evo upoređujem je danas 15.02. je u fazi u kojoj su prošle bile sredinom novembra. Da čekam još mesec dana, do polu ambera, ali tu dolazimo do pitanja može li ona normalno rasti ovako 10, 11, 12 meseci...Đubrim je i dalje svaki drugi dan Plantellom za cvetanje, fosforom, voda samo od odležalih banana...Da li i koliko čekati, može li životni ciklus Sative trajati 12 meseci. Prvi put sam ovde pa dok ne okačim sliku, nadam se da je opis jasan. Hvala puno, Bojan.
Poštovanje, prvi put sam na forumu, vi ste mi odali utisak iskusnijeg korisnika te imam molbu, može li se direktno postaviti slika na ovu Web stranu ili mora link ka bezbednijem mestu
Hvala, Bojan