Stara je 4 meseca, sorta unknown (mom ukusu je vrlo poznata ) , malo hemije po uputstvima, malo ljubavi i jbg slucajno sam joj nepovratno slomio vrh, ali i ovako fino izgleda.Sativa Diva je napisao(la):a slatka li je.. aj daj neke detalje.. koliko je stara itd..
ovako odoka bi rekla da je rano.. al nisan ti ja neki stručnjak..
e sorry, frka, buka pa se nema kad pisati...WeeDiC je napisao(la):a od ta 4 meseca koliko je na 12/12? mogo si da stavis koje je svetlo u pitanju,
sta si se stiso ko pare da ti trazimo
cini mi se da ti je saksija mala sledeci put stavi u vecu mada biljka izgleda veliko...
Klodovik je napisao(la):e sorry, frka, buka pa se nema kad pisati...
recimo da je 2 meseca na 12 / 12, u ostavi sa nekim ikeinim lampama 3 puta 240 v koje su do jaja odradile posao i malo na prozoru na 35 - 40 ° C, mislim da je za prvi put odradila posao...
uglavnom sam sledio uputstva odavde...
nego je moj plan da je za jedno desetak dana obrstim ....
valja li to ?
procitao sam sve na tu temu..gore sam ostavio slike pa ako neko moze dati procjenu, slobodno.Velicanstveni je napisao(la):Malo search koristite, a i aktivna vam je tema o tome na linku dolje
https://www.vutra.org/topic/4703-sredstvo-protiv-trule%C5%BEi-vrhova/
otrsio sam je i sada je na curinguWeeDiC je napisao(la):ja bi bar drzao 75 dana na 12/12, znaci dacega oko 65, mada prati trihome preko
mikroskopa i znaces kad da skidas, oces vise mlecne vise braon, ti biras...
a te lampe 3 od 240w, nzm sta ti je to al nisu to lampe za grow, procesljaj forum malo...