Druze ili si sarkastican ili lud, biljke su ti fenomenalne, davno lepse nisam video, sad se tek pune i normalno cvetaju, presavrsene su, bice to ogromni hedovi, ja bi ih obe pustio min 3,5 nedelje i vise sigurno, sad se tek debljaju, gledaj caroliju i uzivajBiljke su na 12/12 nekih 52-53 dana,ono sto me najvise zanima da li ce se hedovi uvecati, ocekivao sam duplo vece i takodjer jos koliko ima priblizno do berbe ?Kod purple haze vec vidim poneke braon trihome.
Amnezia haze
Pogledajte prilog 402838
Purple haze positronics na sajtu zvanicni podaci kazu 10-12ned,medjutim u komentarima sam procitao da cveta oko 70 dana.
Pogledajte prilog 402839Pogledajte prilog 402840
Together
Pogledajte prilog 402841Pogledajte prilog 402842
Videcemo druze,ostavicu ih sigurno jos 2 ned ,hranicu po doze ipo tako da trecu nedelju planiram samo vodu i berbu .Nego me malo buni Purpe.haze nije secerna a ima vec pokoje smedje trihomeDruze ili si sarkastican ili lud, biljke su ti fenomenalne, davno lepse nisam video, sad se tek pune i normalno cvetaju, presavrsene su, bice to ogromni hedovi, ja bi ih obe pustio min 3,5 nedelje i vise sigurno, sad se tek debljaju, gledaj caroliju i uzivaj
EDIT: Mislim da bi je trebao i dobro nahraniti i jednu i drugu, malo mi se cini kao da su i gladne..
Mjesec dana,koji dan gore dolePozdrav.biljke su prebacene na cvetanje 28.3 .Mozete li procjenit koliko je jos do berbe?Stavljam slike.
Probaj da uslikas te trihome ako mozes, uglavnom zavisi i kakav rad volis pa tad i beres, ja vise volim stoned pa uvek malo duze ostavim, ali ove tvoje pogotovo purple nije bas blizu, ima jos brat bratu 3 do 4 nedelje..Videcemo druze,ostavicu ih sigurno jos 2 ned ,hranicu po doze ipo tako da trecu nedelju planiram samo vodu i berbu .Nego me malo buni Purpe.haze nije secerna a ima vec pokoje smedje trihome
Hvala vam na misljenju .
Razocaran sam prvenstveno losim LST -om koji popravljam u sledecem growu .Uvideo sam neke mane ovog growa da su grane dosta zbijene u sredini i da ima dosta vrhova koji su rerazvijeni zato sto ne dopire svetlost.
Visina biljaka mi je sad oko 40cm ,dok u sledecem planiram barem 50-60cm dok ih ne prebacim na 12/12. Imam neku racunicu duze grane vise mesta za hedove
Jeste upravi si,posmatrao Sam ovih Dana hedove udebljali se,ova amnezia kako je gledam Ima sigurni jos 2-3 Ned ,dok Puple 3-5nedProbaj da uslikas te trihome ako mozes, uglavnom zavisi i kakav rad volis pa tad i beres, ja vise volim stoned pa uvek malo duze ostavim, ali ove tvoje pogotovo purple nije bas blizu, ima jos brat bratu 3 do 4 nedelje..
Mozes i sad da razvuces grane i po koji veci list otkines, ja sam to radio i u cvetanju bez problema i onda su se popunili i donji hedovi a oni bas na dnu su lolip i cao, kako god druze, prelepe su i budi strpljiv, bice to dobar dim, ajde pratim, da ne spamujemo vise, srecno do kraja