e za ovu postavi slike za 15 dana,pa cemo da vidimo za dalje...
ako narednih dana bude sunce kod tebe neka je, cim najave kisu odma seci.Pozdrav ljudi, posto mi je prvi grow potrebna mi je procena, posto ce verovatno opet vreme da se pogorsa, resio sam da je secem. Posle skorasnjih kisa, pronasao sam par hedova koju je napao plesan, odrezao sam ih, pa ne bi ponovo da cekam kisu a bojim se da je prerano da je secem. Proklijala je oko prvog jula, dosta kasno je zasadjena, ali je i dosta napredna, nisam pisao kad je usla u cvetanje i to mi je jedna od gresaka koje sam napravio. I ako ima dosta pistila koje su potamnile, pojavljuju se nove bele plistile al' ne u velikoj kolicini. Slike verovatno i nece biti zadovoljavajuce, ali nemam nikakvu lupu,mikroskop i slicno da bolje vidim/slikam. Neki listovi a i hedovi su dobili ljubicastu boju, to je verovatno zbog niskih jutarnjih temperatura.
Sigurno da nikom od nas to nebi bilo drago, ali šta ćeš ako nemaš izbora. Ne znam šta da ti kažem...procjeni koliki je rizik i da li ti se isplati riskirat ili ne.Badi druze neopisiv mi je osjecaj nakon 152 dana mazenja i pazenja da moram skidati prije.
Okk tako sam i ja mislio da ima jos 20ak... Budem za 10ak dana potrudio se bolje slike napravitiSlike su katastrofalne i ne vidi se skoro nista,mozda sto sam preko telefona, ali reklo bi se da to moze jos da tera sigurno 10+ dana, poneki mlijecni i ostalo prozirni trihomi