Hvala za savjete. Ipak da pitam joś nešto.savet?
evo nekoliko
ne budi zapitljiv (previse),
ne budi nestrpljiv,
ne panici,
i najvazniji u nasem hobiju,
ne paranoisi (preterano
javi se za mesec dana.
javi se za tri nedelje.Prvi grow, domaja, interesuje me otprilike koliko joj treba još do kraja
Hvala drug, što se tiče drugog pitanja to je u temi "ako imam prob. Da se obratim iskusniji članovima" međutim ne vidim tvoj odgovor na moje pitanje ne snalazim se bas najbolje na ovom forumu. Hvala ti unaprijed.javi se za tri nedelje.
obrati paznju na koje mesto sam ti odgovorio!
sto se tice drugog pitanja takodje
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Ovako ekipa. Kao što vidite i sami forum postaje sve nepregledniji zbog svakodnevnih tema "pomoć" "help" "problem" itd itd....ko bi se tu snašao? Novi clanovi jako teško pošto se i ja ponekad pogubim. Ideja ove teme je sljedeća : Zamolo bih članove s "problemom" da ovdje postaju svoje pitanje...www.vutra.org
ili ces sledeci put dobiti odgovor nesto u stilu... prizovi kisu, istusiraj biljku...
skinuću 1 vrhić onda to bar nije teško, hvala družeTu je negdje, skini koji vrhić i probaj, možda još 1 - 2 tjedna max.
Jedno vjerojatno glupo pitanje:isplati li se sa kontra strane prozora staviti veliko ogledalo da svjetlo tuče u njega i obasjava biljku sa druge stranesink(y) 00 aka cenifa
nece to zavrsiti, ako im je svetlo samo to sto imaju kroz prozor.
Jedno vjerojatno glupo pitanje:isplati li se sa kontra strane prozora staviti veliko ogledalo da svjetlo tuče u njega i obasjava biljku sa druge strane