individualka10 je napisao(la):... na balkonu je inace biljkica - unjela sam ju unutra radi slikanja.
bokicro1950 je napisao(la):Dragi prijatelji, može li pomoć? evo jedna biljčica , kasno je posađena , zbog selidbe traume preživila i to sve, nebitno zato je mala ostala no ima i na njoj bar nešto, sad me zanima kad da ju berem, nadam se da iz slike se vidi dovoljno... vani je postalo hladno i kišovito biće još par dana sunca kažu sad ne znam šta da radim... može savjet??!! hvala vam
PowerSeed je napisao(la):koliko sati direktnog sunca ima dnevno
PowerSeed je napisao(la):@individualka10, to sa sat~dva i micanjem je patnja a sunca je svakako nedovoljno, ako je na balkonu onda moze i u sobu, savet kao i za bokijacro, unesi bar pod 150w i zavrsi pricu u indooru, ako nemas box improvizuj nesto u nekom uglu sobe, dva sata sunca dnevno je jako malo
individualka10 je napisao(la):... ja inace ne znam ništa o tome...
individualka10 je napisao(la):alll aj pliz mi daj još odgovorćek -kad se odlucim na 'berbu' dali ju berem cijelu s korjenom ili uberem te vrhove pa njih sušim? )
PowerSeed je napisao(la):nikada nisam susio sa korenom, kog ce ti to, samo ce duze da traje jer ce povlaciti vodu iz korena dok se ne osusi... biljka nije velika, cvikni je i okaci celu ili prvo poskidaj grane ako ih ima pa njih odvojeno okaci... snadji se, kad krenes samo ce ti doci