Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
hehe, nebi reko bas da moja doslovno umire ...nesikirajte se imate moju Mali isto je na balkonu Samo sto je sativa I presisala je 2 metra misleh Sam da Sam je pregnojio cim Sam joj dodao malo vise vode I skoro bukvalno promaje potrebna joj JE kisik strasno tako crte je oporaviti Evo moja konacno stala Sam rastom Ali krenula opasno sa pistilima I pravljenjem krupnih hedova I DALJE Sam nastavio gnoiti blumom Samo Sam smanjio za pola cepa dozu I strasno je krenula u oporavak I da isprskao Sam je andolom verovali ili ne Ali sve deluje sto je naj bitnije jedino sto imam sunce od 6do 12h Ali u sumraku cepa sve prepoznaje
Detaljno upoznat sa trihomi i pistile metodama i naoružan mikroskopom ne verujem da ću preskočiti vreme žetve ali vreme početka flush-a je sasvim druga stvar. Ako sam dobro razumeo preuranjeni flush je kao preuranjena ejakulacija, nije dobro za nju a još manje za mene. Moje pitanje je vezano za početak flush-a i kada je pravi trenutak za ovih par biljčica mog prvog guerilla grow-a . ( 60*60*160 , Critical+ , OG Kush i Amnesia , procvetale 27. Avgusta , 65 dana vegetacije, CANNA prehrana za zemlju) . Slike su redom OG, AMN pa C+ i na kraju sve tri devojke zajedno (C+ ne u najmanja i u donjem levom uglu , napred je OG a iza desno AMN ). Na prvoj od 07.10 su OG napredj i AMN pozadi.Druga je isto od 07.10 AMN. Na trecoj je C+ a posle su sve zajedno.
Pozdrav drugari VEC Sam pitao za pomoc krenula je sativa sa pistilima 25.9 osisao Sam joj 6 donje grane da poguram u formiranju I vecoj koncetraciji hedova. Ali sto je najzanimljivije I DALJE pusta pistols od samg stabla dali da ih skidam ili sta da Radim I zamolio bih od prilike ja mislim da imam minimum jos mesec Ako ne I vise?!
Ne bi ja više čupka ništa, samo sunca što više i hrane koliko traži, ako je 25.9. počela sa pistilama (i ako je sativa) to ti je negdi oko božića gotovo možda i kasnije
Jos jedno pitanju drugari mala pomoc zasto mi se svi hedovi ne Pune pistilima na nekim se vidi Kao da Su pistols uvenuli ili PREVISE braon I da ih mozda ne przi sunce preko stakla ili da je nisam prehranio Nesto ne valja ? Hvala VAM unapred svaciji odgovor I pomoc postujem Evo slika
Evo me jos jednom, vidim pistile krenule da braone pa kao i obicno da zatrazim misljenje, verujem da nece jos koju nedelju ali voleo bih precizniji odgovor, nemoj da vas zavaraju slike iste su jedna je sa blicem druga nije. Isao sam screen shot samo jer su slike preogromne i velikog kvaliteta, mrzelo me konvertivati ovo je najbrzi nacin.Pogledajte prilog 238313Pogledajte prilog 238313
Ne verujem da cu je skidati bar jos dve nedelje, ima jos belih pistila a nesto mi i deluje kao da bi se mogla jos malo napuniti, sacekacu jos koji odgovor