eo da se javim malo i ja iz brda....sjeme iz poklon heda, ispala neka indica rana, cvate od kraja 7. mjeseca, dok pišem ovo prolom oblaka kod mene već 2 sata, juče cvijetni dan bio i mislim si idem s glavnim topovima dole, vrijeme mi neide na ruku, bogami mi je drago, dok srčem kavu, što sam topovinu skino juče...gusjenice sam svaki dan po par nalazio i kad je došla prva monsterica presjeklo me, bilo je topova do kojih nisam mogao dosegnuti pa je i to bio razlog za sječu, na trimanju sam skinuo još 5,6 srednjih gusjenica...u konačnici s prstima poskidano lišće i sad polagano sušenje na sobnoj u mraku, možda 20 celzija ima u tom room-u...još me na životu čeka ostatak ove indice i jedna sativčuga, za čudo i ona je krenula krajem srpnja u cvat no imala je kao pauzu nekaku u toj fazi, mislim da ću ih ostavit do prvog cvijetnog dana u listopadu, možda 10 dana još...
trihomi na posječenom su milki i nebrinem se, polakše ću ih sušit i biće sve ok, nisma želio miris pljesnji nikako na ovim topovima
Pogledajte prilog 234049