iskreno... izgleda koda je 2 tjedna u cvjetanju, ne 4... ali nemora bit zato jer je sada slabija pa da nevalja ili nece dobit kifove ili sta ja znam... jednostavno je pusti dok ne sazrije kako treba i to je to... pitanje je oce biti spremna ona za 4 tjedna? ja mislim da nece kako treba, trebat ce je pustit jos a to ce biti tvoj posao... a i ti najbolje ces vidjeti...
manji hedovi isto mogu biti zbog manjak prostora za korijen, manjak svijetla, vode... ima toga koliko oces, ti se moras pobrinuti samo da im pruzis STO VISE ... malo je pro growera koji pruze biljci vecinu sta joj treba, a rijetki su oni koji joj pruze sve... cilj je da sto bolje uvjete napravis za biljku i sto su bolji, to ce ti ona bolje vratit
bice ovaj grow hedova, ako nebude ko sto si zamisljao... izvukao si barem iskustvo prvog growa i usao u igru growanja... to je dovoljno za prvi grow
iako i hedove kad dobijes, daju neki osjecaj uspjesnosti pa je lakse... ali ono sto se voli, uvijek se pokusava, dok se ne napravi kako treba !
peace out !