Mea culpa, duboka isprika... Nisam puno švrljao po forumu i prvo mi je upala u oči ova tema za amatere u koju totalno pripadam a tek poslije i dnevnik growa koji je apsolutno prikladniji za moje potrebe i tako je ispalo duplirano.Izgleda ok. Dnevnik ti je inače dovoljan. Tamo ce ti se napisati ako štogod ne valja. Ja osobno ovdje jedino sto vidim da da mi ne pase je to sto nedostaje toliko zemlje u potu. Medjutim nema nekog utjecaja na prinos i bolesti. Osim ako nemaš sreće uglavnom, jos jednom sretno želim, i preporuka, strpis se da ti se odgovori na pitanje u jednoj temi pa onda u drugu
Pot je totalno prevelik, slažem se. U biti sam ga kupio za neke druge namjene nakon ovog growa gdje mi je bitno da bude ovako velik no za sam grow jedne biljčice je previše pa mi se činilo overkillom natovariti sa 60l zemlje a totalno se slažem da je ružno ovako do pola zemlja, ali ne samo to, nepraktično je i za zalijevanje i za prić biljci!
Otvoren je dnevnik prvog growa gdje ima više fotki na kojima se bolje vidi situacija pa vidi molim te tamo (panel je cca 30ak cm od najgornjeg lista). Ne znam kako se ubacuje link za drugu temu pa sam kopirao link iz pretraživača dolje (ako sam što zeznio, moderator neka mi da packu a ja se ispričavam unaprijed):Jel se to meni cini ili je panel preblizu biljke? Nekako mi je previse sabita...
First grow, Royal gorilla, phillips LED 13W
Pozdrav svima ! Odlučio se i ja konačno, ničim isprovociran, pokrenuti svoj prvi grow. Sjeme je stavljeno na klijanje 19.10.2021. Boks je sklepan od otpadnog ambalažnog drveta, obložen tvrdim stiroporom i alu folijom iznutra. Za rasvjetu koristim phillipsove LED žarulje 2700K 13W sa odrezanim...
www.vutra.org