Pozdrav.
Evo mene opet. Znaci sad je tu nekdi 27 dan kako ruza raste, i sad je vec pravi zbunj. E prije tri dana sam (bar mislim jer sam vec skroz ocoravija od te lampe a nikad bas nisam ni bija oko sokolovo) primetija kraj nasih stipi (stipule) calyxe sa malim par milimetara dugim pistilima ( pomoc malog povecala 5x). Znaci ko pametno dite
zakljucujem ruza je u fazi cvatanja i dalje najnizi list je malo pozutija i dalje vec je proslo vise od tri sedmice ( zemlja kao ima gnojiva za od 2-3 tjedna) znaci vrime za +gnojivo
. Imam plagron alga bloom NPK 3-2-5 na uputama pise 4ml na L vode. Ja reko za pocetak stavicu samo cetvrt znaci 1ml/l vode-kisnice. Izmerim PH i on cc 5 ili manje vise 100% ne, znaci skoro kiselina za u bateriju e to u moj pitar nece
. OK znaci dodam 1l vode sa spine jer ima visok PH i OK PH cc kako triba. I lipo zalijem ruzu sa 1.5 l i stavim je lipo pod lampu. Za nekoliko sati idem pogledat i ono gospe ti puno gornjih listova na spicama pozutilo
i drugi dan se sve opet vratilo u normalu
lipo zeleni listovi
. Eto sad ak se je komu dalo procitat taj moj roman gore sta mislite ??? Jel sam ja prebrzo krenija sa extra nutrients, il je to neka normalna reakcija ili ili ili ???? Mislim ruza inace izgleda uredu i raste u redu ali nebi tija da zbog nedostatka gnojiva na kraju mi budu budsi mali ko grasak
mislim ono oskvrnula mi trud itd itd. Talk to me please.
PS cita sam forume pa neki daju i 10ml/l pa ova moja bi sa 10ml odletila na mars gospe ti.