jedna ima 3890 lumena tacno i dve po 1500neda mi se stvarno objašnjavat nekome tko nezna ni šta su wati, ako netko ima volju sretno mu bilo. Ako jedna ima 3500 lumena kako sve tri skupa mogu imati 3890, opet si polupao lončiće. Malo savladaj osnove, ne gradim ni ja kuću na silu jel nemam pojma o zidanju, isto ko ni ti o uzgoju. I kakvih crnih 10 cm od vrhova držiš, pa to je cfl, sve preko 3 cm je bacanje lumena, a ako ti temp prelazi 32 moraš pojačati ispuh. Ako to nisi u mogućnosti, iskapčaj iz struje i ostavi se svega jer nema uzgoja ako nemaš uvjete. Daj malo čitaj, pa bar osnove. Da su ljudi takve ljenčine postale danas, ja jednostavno nemogu vjerovati.
ja radim od ujutru do uvece.nije bas da ne znam nista oko uzgoja ali nemam iskustva sa indoor .znam sta su wati radim bas posao vezan za instalacije i gde ima struje.nemoj pogresno da me shvatis napisao sam od prilike. tacno ima 2x 1500lumena 23w crveni spektar i 1x 3890 lumena 55wplavi.pitam zato sto indoor nisam nikada radio i cisto za savet neki.hvala u svakom slucaju!
Poslednja izmena od urednika: