ti zuti listovi ce nastaviti da odumiru, nemoj da te to zabrine.a iduće zalijevanje izbacujem grow pa ćemo vidjeti.
ti zuti listovi ce nastaviti da odumiru, nemoj da te to zabrine.a iduće zalijevanje izbacujem grow pa ćemo vidjeti.
HPS bolje nemoj, premalu visinu ima za 400w hps, samo 1m ima unutra da se kuva sve. Bolja opcija led.200-300W LEDa ili 400W hps
visina i ostaje ista (1m) s time da imam opciju i da povisim
U pravu si kolega 1m visine je definitivno premalo za 400W to sam prevideo, ali ako vec postoji nacin da se podigne za bar pola metra tu se vec prica menja. Idealno bi bilo nekih 180cm.HPS bolje nemoj, premalu visinu ima za 400w hps, samo 1m ima unutra da se kuva sve. Bolja opcija led.
Samo nemoj HPS jer na 1 metar visine ti ni cool tube neće pomoći
samo polako drygari,ocito jeste malo vise 400w hyd rasveta za tu visinu ali vec 250w moze se normalno grovati,znaci ko je pratio moje dnevnike znaju da ja u frizideru 40x50x135 radim sa 250w hyd rasvetom i da cak drzim 25cm visinu lampe od samih krosnji i ne dolazi do lajt burnova,tako da moze se tu izvesti hyd rasveta i cak uspeti ohladiti box i resiti temp.u istom sa ventovima obicnim od 220v,naravno treba to sve lepo sloziti i upariti sa ventovima koji simuliraju vetar odnosno koji pomazu za cirkulaciju samog zraka u boxu,mogucnost uvek postoji sve ostalo je izbor samog uzgajivaca.ako mozes bar do 1,5m onda bi mogao i hps