Imao sam heat stress
shodno sa ovim nenormalnim vremenom, toplo pa hladno i iskoce mi banane
, u 9toj nedelji sam od switcha 12/12 . . . . Evo vec 2gi put sam po 4-5 sati cupao gamad i il ih vise nema il ja vise ne vidim na oci
. . . Nasao 1 zrelu semenku i manje od 10tak zelenih. . . krenuo sam da *smanjujem ishranu i idem polako do ciste vode, do sada u 2 zalivanja, sa ukupno 900ppm, sad sam na 600, (voda je oko 250 u tome), run off je jos oko 1000ppm, ph je poceo da ide gore na oko 6.7 iako ja zalivam sa od 6.0 do 6.4, mozda zbog Green Myst Humic ? Pod lupom trihomi su jos pola providni, a pod okom izgleda jos zelena, tj bela. . . tu je jos jedna pored nje na oko izgleda gotova, pod lupom joj jos fali. Plan je bio da skidam u dva puta obe, da malo ocvrsnu i oni dole . . .
1. Da li postoji sansa da prestane da pravi nove banane ?
2. Da li ce da nastavi sa sazrevanjem ili se skroz prebacila na proizvodnju menki?
3. Da li imam lufta bar da odradim flush pre nego sto postane gore i ne sjebe ovu pored ?
CFL
Coco
AN JJ GMB, Canazym, melasa, super vit
*Pre nego sam video banane sam pripremao feed i ko uz moj napravim 10l, zao mi prosuti
. . .
PS Poceo sam i da smanjujem svetlo, sad drugi put po recku na tajmeru, znaci 40min = ~11h trenutno