U 1kg sveze koprive sipaj 9l vode ostavi da ostoji 12 do 24h i sa tim tretiraj probaj nista ne kostaJel bi mi mogao napisati recept za taj čaj?
Inače hvala unapred
U 1kg sveze koprive sipaj 9l vode ostavi da ostoji 12 do 24h i sa tim tretiraj probaj nista ne kostaJel bi mi mogao napisati recept za taj čaj?
Inače hvala unapred
Pokusaj sa flesomPretjera sam s gnjoivon sta da napravima ako se ikako moze spasiti pomagajte Pogledajte prilog 283672Pogledajte prilog 283673
Prije 2 dana sam je zagnjojio , malopren kad sam skuzio sam ih ispra sa 10 l vode svakuizgleda da je najgore proslo. Koliko je proslo vremena od kobnog gnojenja?
ne bi trebalo dalje da najebava. Izgorelo lisce i vrhovi ce nacisto osusiti aa biljka ce nastaviti da raste. Dobro si prosao kako je moglo da bude,ono bas kobno,da zateknes samo strnjiku.
Kakvim flesom pojasni mi to sta je toPokusaj sa flesom
jebem mu mamu,dva dana...hmmm,ne mogu biti bas siguran... Moje sam zaticao nakon 5 dana. Ali svakako se iscimaj ako si ikako u mogucnosti da zalijes jos . Ne znam dal da rizikujes da ih ostavis da se oporave. Iskreno mislim da je najgore ipak proslo,a 10 l je malte ne pickin dim.
SATIVUS JE MISLIO NA FLUSH,odnosno ispiranje
S kolimo vode bi trebao da ih isperem i dali da skidam ove listovejebem mu mamu,dva dana...hmmm,ne mogu biti bas siguran... Moje sam zaticao nakon 5 dana. Ali svakako se iscimaj ako si ikako u mogucnosti da zalijes jos . Ne znam dal da rizikujes da ih ostavis da se oporave. Iskreno mislim da je najgore ipak proslo,a 10 l je malte ne pickin dim.
SATIVUS JE MISLIO NA FLUSH,odnosno ispiranje
u indoru ti je otprilike to mera,a za out,provala oblaka bi bila neka sigurnija varijanta. To ti je to 25-30l i da mirno spavas. A listove ne moras da sidas jos. Trule liske mogu da smetaju u fazi cvetanja,a do tad ce i same nestati,tako da nema potrebe o tome da brines. Za sada ih ne diraj,neka upijaju 'toksine' do kraja.Ispiranje bi pomoglo,ali bez kante od 25l po biljci nemoj ni pokusavati. A vidim pored neke flasice.Ako to nisi poneo rakiju da cugas,sve mi je jasno.
. Pot h ti ima za prva 3 tjedna, kada je biljka mala i ne guta toliko!