Imam situaciju u boxu, 4 biljke (LSD, Crirical, Libery haze i Strawberry Lemonade, i sve su lagano pri kraju (Critical bi trebao ici dolje 26.06, LIbery 01.07., Straw 07.07. i LSD 10.07. a to sam racunao od kad je koja biljka krenula u cvat i koliko Barney definira cvjetanje pojedinog straina.
Problem je sto je u boxu počelo biti poprilično vruće, a nemam mogućnost spustanja teperature. Naredna dva dana ce vanjska tem biti ok, ali od srijede opet krecu vrućine i naravno tempe oko 33 u boxu.
Problem je sto su straw i libery ok, a crirical i LSD su malo fasovale. Ok, crirical ide dolje za par dana, ali brine me lsd, ostaviti ga do 10.7. ili ga skidati prije?
Strawberry i Liberty:
Pogledajte prilog 283014
I onda odmah do njih:
LSD i Critical
Pogledajte prilog 283015
Hvala unaprijed
Problem je sto je u boxu počelo biti poprilično vruće, a nemam mogućnost spustanja teperature. Naredna dva dana ce vanjska tem biti ok, ali od srijede opet krecu vrućine i naravno tempe oko 33 u boxu.
Problem je sto su straw i libery ok, a crirical i LSD su malo fasovale. Ok, crirical ide dolje za par dana, ali brine me lsd, ostaviti ga do 10.7. ili ga skidati prije?
Strawberry i Liberty:
Pogledajte prilog 283014
I onda odmah do njih:
LSD i Critical
Pogledajte prilog 283015
Hvala unaprijed