Pravo da ti kazem nemam pojma, prebacivao sam ih iz boxa u wc jer su pocele da se guraju pa kontam da je u tom nekom periodu od prilike 15ak dana... Novi budovi u stvari imaju vrlo sitne trichome vrlo verovatno su za bacanje jer ako cekam da ti badovi sazreju stari ce da propadnu. Bar ja tako mislim posle silnog citanjaa koliko dana,zanimljivi ti novi budevi...
Nema svjetla i hladno je jos vani. Jos uz hrpu presadjivanja, normalno da nece rast.
Ne hrani se prvih mjesec dana.
Zemlja ne može svaka, neke jednostavno ne valjaju(ima tema koja zemlja je dobra a koja nije).
Biljci treba jako svijetlo da bi rasla i to direkt svijetlo, lampa ili sunce.
Moraš malo čitati forum, tu ti sve piše
https://www.vutra.org/threads/svjetla-za-uzgoj-tipovi-i-intenzitet.9121/pod lampom sobnom jedno 5-6 sati
Strpljenja..dal joj treba te hrane, ili svjetla ili
Ne baš..jos citati,listati dnevnike..zemlja je kvalitetna sigurno jer se racuna kvalitet po ph vrijednosti kolko sam mogo ja zakljuciti ovde citajuci.
Da shvacas koliko vrijedi savijet takvog growera i njegova volja da odvoji vrijeme za tvoj problem shvatio-a bi da neznas nista.Ali to je dobro..tada bi to znacilo da si na pravom putu da postanes isti takav kvalitetan growerbeze trošiš slova.
Mozda zato ne raste...Ne treba puno vode mala biljka ali nemre bez vode..Zalij s pola litre pa kad se posusi skroz zemlja pricekaj jos cca 12-24 sata pa zalij ponovo..Kad ce rast postepeno povecavaj kolicinu vode..Nemoj prezaljevat..Ako nece rasti kroz tjedan dana uopce onda nes ne valja i idi ispocetka s provjereno dobrom zemljom..na greskama se uci..peacei nisam je zaljevo dosad nikako..