obljepi selotejpom i fiksiraj nekako napuknuto mjesto,ako imaš Rizophon prašak za reznice,ili za ukorjenjivanje,slobodno prvo napraši s tim,ali nije neophodno....za par dana će ti na tom mjestu narasti kvrga dok to sraste i dalje pičiš normalno,kao i prije..ratman je napisao(la):Pozdrav svima!
zamolio bi vas za savjet u vezi moje biljoze
danas sam prvi put probao lst...savio sam stabiljku i zavezo je pomocu zice, taman da cu je savit na drugu stranu i osjetim da mi je pukla stabiljka, tu sam stranu pricvrstio za staf koji sam zabio u zemlju...mene zanima dali cd to zacijelit ili da je topiram dok jos ima vremena? (biljka je sativa, durban poison, visoka je preko pola metra)
unicum je napisao(la):poz, radi se o auto Super Hash, dan brojimo 50i
postalo je gusto u boxu ispod hps250, pa Vas pitam da li preporučate pročiščavanje grmlja, kako bi donji cvijetovi dobili više svijetla?
ne znam zasto bi bila naravno, to se spomene u postu a ako se ne spomene podrazumeva se da je fotoperiodna. ajd kad bude suvo i kad degustiras, javi jel ima razlike u tim "tvrdim" i ovim "omeksalim"RastaMan_87 je napisao(la):da naravno kalašnikova autoflower.
ma dobro vidjeo sam da si pratio onu moju temu autoflower kalasnjikova 600 hps pa sam mislio da znas o cemu pricam moja isprika nisam naveo i nerazmisljam da ti imas previse toga da bi pamtioPowerSeed je napisao(la):ne znam zasto bi bila naravno, to se spomene u postu a ako se ne spomene podrazumeva se da je fotoperiodna. ajd kad bude suvo i kad degustiras, javi jel ima razlike u tim "tvrdim" i ovim "omeksalim"