Evo da tu pitam jer sam ostao zbunjen, a mislim da se mogu tu slobodno kvalificirati
Radi se o Bubble Kushu, negdje 30tak dana u vege (link dnevnika
ovdje) i ako budete pogledali vidjeti cete da sam imao svakakvih problema i jos uvijek vodim borbu s ovim spontanim isusivanjem listova koje ne mogu nikako iskorijeniti.
Prosli grow nisam pretjerao gnojio u vege, ali s obzirom da je ovo zahtjevnije od domacice, ne znam dali bi ju vec bilo potrebno poceti lagano dohranjivati ili ja imam neki drugi problem? (ova je gnojena pred negdje malo manje od dva tjedna sa pol preporucene doze slavolom)
Proslo zaljevanje sam dodao malo peroksida u vodu i ucinilo mi se kao da je biljcica odmah poskocila, ali sada na novim listovima vidim da se na vrhu lista nazire opet zuta boja i strah me da ne izgubim opet cijelu turu listova, pa bih volio preventivno djelovati ovaj put, a Tamara mi se izgubila pa sam sada kao guska u magli
Uglavnom, jos uvijek nisam dosao do definitivnog uzrocnika, a vidim da se iskusnija ekipa vise tu mota nego po dnevnicima pa sam vam sam htio skrenuti paznju u nadi da ce netko prepoznati problem i da postavim jedno pitanje usput.
Dali mogu gnojiti (sa slavolom) ako je peroksid dodan u vodu?
Jer peroksid ubija bakterije, a na boci od Slavola pise da ima bakterije za pospjesivanje rasta korijena i sl., pa me zanima hoce li kombiniranje to dvoje zapravo ponistiti efekt slavola?
I ako da, mogu li zaliti peroksidom, a slavol nanijeti folijarno na pola doze od preporucene za zaljevanje npr.?
Evo ispricavam se ako nije primjeren post, ali ne zelim da mi ljubica uvene a ostao sam sam da zakljucujem i tu nisam najbolji kada je u pitanju growanje