To smedje su mrtve pistile i to je ok. Plijesan bi primjetio i ti, nije to bas tak nevidljivo Uzivaj u dimu
ne valja, malo jeEvo slika. Meni se ovo cini ok. Molim nekog iskusnog misljenje.
Pogledajte prilog 44136 Pogledajte prilog 44137
vidiš da ti neidu ti autosi kani se njih ,hahahahaha šalim se, ispiranje napraviOvo je slika od prije 3 dana prije zaljevanja i gnojenja sa 50% hesija za cvjetanje..Pogledajte prilog 44186 i dodjem ih danas obic i doceka me ovo.. Pogledajte prilog 44187
I on je mene pito sta da radimo a ja.pitam vas :-D on je mislio vcrs ubrati ako nije rano
U toj kombinaciji sa drugom ti niko neće pomoći. Toliko si dugo član, a nisi još pravilnik pročitao. Druga stvar je da ti bez slika svakako niko ne može pomoći u bilo kojoj kombinaciji.I on je mene pito sta da radimo a ja.pitam vas :-D on je mislio vcrs ubrati ako nije rano
mi to ne znamo niti nas zanima, tako da nastavi pisati u jednini u skladu sa provilnikom i kao da si kod njih svaki dan .biljke nisam vidio 2 mjeseca logicno da ih neko mora odrzavati ako ja nisam u stanju.
naravno da je krenulo skidanje, kod koga je krenula budj po ovakvom vremenu nema sta veliko da cekaIma li neko da je vec ubrao plodove u outdooru?