Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
isperi to sa 5 puta vise vode nego imas zemlje Plantela jednom tjedno full doza mora biti posljedica
I nece se vratiti u normalu nego ce do kraja prezivljavati jbga zalosno ali istinito
raste na terasi,zalivam je jednom u 5 dana,msm da u ovaj lonac staje preko 20l zemlje,ima rupu na dnu,zemlja je neka obicna sa dodatkom pileceg djubriva... konkretno me interesuje zasto i dalje vegetira?
Problem. Sliku ubacim cim stignem. Osusio prve dvije. E sad imaju dosta smedeg po sebi. Sad ne znam kakp da to gledam. Kao plijesan ili? One klasicne plijesni vlazne i paucinaste nema.
Cvijetovi su bili osteceni ali sam pincetnom vadio suho.
Hvala
Rekla ti je tamara na prosloj stranici.
Znaci daj nam info o bijozi itd itd pa cemo ti dati odgovor.
Indoor ili out?
Ako je in svetlo i rezim svetla?Ako je out kasno si se setio da je posadis jbg...Nastavi sa nekom lampom...Za pocetak daj kompletan info:
out je,nije kasno,posadjena je u 4.mesecu,iam jos jednu posadjenu u isto vreme i ona uveliko cveta... napisao sam da je posuda preko 20l,koriscena je neka zemlja za cvece pomesana sa pilecim djubrivom,nekoliko puta gnojena sa 15 15 15,topirana 2 puta,presadjena je iz zemlje u posudu negde u 7.mesecu i od tad sve ide dobro,samo nema ni traga cvetanju.... to bi bilo to...
Stvarno čudno
Vjerovatno joj se desio neki click kao što Power kaže.
Ali ako ti se da zezati probaj joj dati neki bloom za cvijetanje i probati je pokrivati sa nečime.
Pošto kažeš da je na terasi možda joj dolazi svjetla od negdje.
Neznam...probaj
E to ti je pametno
Samo još gnojivo promijeni,nabavi nešto za cvijetanje i za početak je možes staviti na 10/14 da malo ubrzaš stvar,pa ćeš vidjeti kroz par dana ima li pomaka.
Ako nema onda je shebana
Moze da pohebe stvari ta zivina ili hps lampa sa ulice, pa biljka tripuje i vraca se u vege.Probaj sa lampicom pa vidi kako ide, za to ti treba box itd.
Sa 250w mozes da se zezas preko zime, zapocnes novu od semena, jedna biljka i rokaj(ako ova matora nastavi da tripuje).Ona je bacila pistile kolko vidim na slikama...
meni je domaćica odlično cvetala na samo 15m od ulične lampe, tako da mislim do same biljke, odnosno od šoka od topiranja ili presađivanja ili je jednostavno takva rođena.
Mislim da sumnja na plijesanj.
Ako misliš da ima plijesni slikaj bliže taj dio i pod boljim svijetlom.
Ovako se niš ne vidi,pogotovo na drugoj slici koja je u mraku skroz