Povećaj zaljevanje na minimalno 3l svakoj,preporučio bi i 4,zaliješ s bocom od 2l,pričekaš da popije pa daš još 2l.
Ključ je u sporom zaljevanju,što sporije zaljevaš to bolje,izbuši rupe na čepu sa malim ekserom i tako zaljevaj,da ide sporo.
Hps ti stoji extremno blizu i to ti je primarni problem + (visoka temperatura) LED rasvjeta se drži na toj visini,digni to na 50ak cm od najviših vrhova i pošto ti je ova jedna otišla skroz u vis,podmetni nešto ispod drugih da budu sve u visini,tipa neke stolice male,gajbe piva,stiropor ili nešto.
Jbg bez termometra nemožeš ništa,moraš znat kakve uvjete u boxu imaš,a ovo što pitaš za gnojiva šta bi mogao uzet,preporučujem da se držiš za početak cijele palete nekog proizvodjača,npr hesi,gdje dobiješ sve u paketu i gnojivo za vege,cvijet,enzime,booster,pk+,aminokiseline..sve što ti treba i rezultati ce bit puno bolji.
Sumnjiva mi i ventilacija,ne vidim nigdje vent da puše po njima,nadam se da imaš turbinu na ispuhu,upuh može bit pasivan..
Ja sam sa led lampom koja dosta manje grije od hps-a vodio borbu ovo ljeto sa temperaturom,morao sam kupit prijenosnu klimu,mogu mislit kako je onda kod tebe,uništi ti to cijeli grow.