Pozdrav, evo javljam se nakon malo vise od 10 dana. Biljcice su presadene u novu zemlju i velike tegle i odjednom su buknule jedna je vec cca 50cm, druga je 40cm i treca je 30cm. Izgleda da imam dvije muske i jednu zensku s obzirom da ova od 30cm ima intenzivan miris za razliku od drugih. Danas im je 6. tjedanZa pocetak nemas potrebe da ubacas biljke nocu u kucu, pusti da priroda radi svoje, presadi u vece potove sa nekom boljom zemljom i daj dozu plantele za vege, drzi ih na sto vise svetla i to sitno od bubica ako imas poskidaj rukama mislim da su ti na dohvat ruke cim ih ubacas u kucu nocu... To je to za pocetak pa se javi kroz 10 dana da vidimo napredak
U svakom slučaju se čekaju prve pistile, kad pusti, tad je 100% fem. Ali da miris nagovještava nešto to DA ali opet nije sigurica....Ni kod autosa nije 100%.. Kod moje "uličarke" sam osjetio već treću sedmicu baš izražen miris na vrhovima. Tek nakon 50tog dana pocela pustati pistile.Nepredvidive suPa dobro, bude tu po neki dim kad izgura do kraja neces po mirisu znati koja je muka a koja zenska... Sacekaj pistile.
I moje su nepredvidive jedna procvetala evo vec nedelju gura a druga jos nije ni pokazala, al kontam da je devojka cim jos nije jaja obesila pored druge cure..U svakom slučaju se čekaju prve pistile, kad pusti, tad je 100% fem. Ali da miris nagovještava nešto to DA ali opet nije sigurica....Ni kod autosa nije 100%.. Kod moje "uličarke" sam osjetio već treću sedmicu baš izražen miris na vrhovima. Tek nakon 50tog dana pocela pustati pistile.Nepredvidive su