Mislio sam da li neki profi grower zna po listu šta joj je,
Nažalost to je nemoguće...
Iz nekog iskustva se može procjenit,ali deficit i suficid elemenata(višak/manjak hrane) se manifestira skoro identično, pogotovo na slikama.
Bilo bi nam svima lakše,ali ti si mogao radit sve po p.su,ali nemaš dobru drenažu. One pokazuju znakove kao kad je žedna,ali listovi su kruti,znači nije to. Drugi bi rekao svjetlo,jer list krene u panđu,sam smanjuje površinu lista,da ne vrši fotosintezu,dok ima problem,jer što bolji uvjeti,biljka jače vuče hranjive!
Uglavnom,jako su slični problemi,a informacije o zemlji,gnojivu itd.kad sve nabroje,problem se može skužit i bez slike.
Nažalost,ja sam imao u sobi i balkonu biljke,dobile su spidere,a kako navečer idu unutra,unjeo sam ih u sobu. Skidao sam tapete,dio parketa,jer oni se uvuku tamo gdje je suho i toplo. UVa je najbolji način da ih se riješi,ali cflka....samo ona nije dobra za zdravlje,stvara ozon,tako da se drži na podu pola sata,pa na vrhu boxa,da osvjetli s te strane i to ih ubija,vipe se ne vračaju!
Na ebayu ima sa grlom i timerom,ali napominjem opasni je po zdravlje biti u istoj prostoriji,dok radi!