@Gea. Možda bi imali ideju ako bi nam nešto malo više rekla o tvom uzgoju. Npr. koliko je trajao, kako si sušila, kjurovala, i neki foto da vidimo te cvetove bi bilo kul ovako nemam pojma uopšte od čega da krenemo.
U 99.9% slučajeva - prerano skinutozašto trava koju sam uzgojila - auto blueberry, nema efekta osim male pospanosti
Bilo je suho kad sam skidala. Mislim da se negdje 10 dana sušilo, ili 8.U 99.9% slučajeva - prerano skinuto
Onda je prvo, jer su se sušile u mračnoj prostoriji i pazila sam na temp. i vlagu.@Gea. mislim na berbu, ne na sušenje
Gle, tri su scenarija najčešća (zapravo jedina) za 'simptome' koje navodiš:
- Prerana berba
Kako si opisala zvuči kao da su maknute u nekoj četvrtoj, plafon petoj nedelji cvetanja
- Sušenje na direktnom Suncu/svetlu
Razgrađuje se THC
- Loša genetika
Ovo poslednje ne bi trebalo, mada ruku na srce ako je Dutch Passion Auto Blueberry, I ako se dobro sećam - i DJ Short (kreator blueberry kultivara) ih je napao svojevremeno u intervjuu da prodaju krš i daju na lošem publicitetu njegovog strejna, ali najpre će biti nešto od ona prva dva - gotovo uvek je do nas growera, najlakše okriviti genetiku
Ili se nesto zeznulo u genetici ili su ti greskom poslali CBD ili si ti mnogo ojacala ahahhahahah nesto mora da je..
Pa ne znam bre onda... Probaj napravi hasis, mozda nesto bude.Haha, pa nisam ojačala jer zapravo ne konzumiram, osim svoju koja nema efekta. Od prošlog ljeta još imam dvije vrećice trave od koje nemam koristi. Evo danas sam smotala 4 jointa i ništa.
prerano skinuto nema sta drugo .. jel imas slike neke pre cupanja biljke ?Haha, pa nisam ojačala jer zapravo ne konzumiram, osim svoju koja nema efekta. Od prošlog ljeta još imam dvije vrećice trave od koje nemam koristi. Evo danas sam smotala 4 jointa i ništa.
Nista prerano skinuto, taj grow od prosle godine je odrađen na balkonu, sa premalo sunca uz pomoc mentora i sve je bilo ok, od toga je proslo 10 mj skorom,. Jednostavno stara je vec, skladištena je dugo neznam kako se izrazit, prošao ti je vijek trajanja. Nije pravilno čuvana, izgubila je kvalitetu.