Ma joj,pa to je normalno...
Gle,ja dajem jako puno,ali uzgajam s tim gnojivom oko 5 godina. Sensi bloom a i b je odlično gnojivo i obje boce su za 8 biljaka. Znači 2 growa po 4 biljke u 18L potovima. Idu svako zaljevanje,pa ako želiš polako,daš jedno zaljevanje punu,drugo zaljevanje pola doze. Jer ti se držiš tablice,a gdje je faktor x,B52,bud Ignator itd.
Ja koristim ovo što sam napisao ..
na slici,uz sensi grow,ali njega manje,jer uvijek idem sa jačim mixom. Big bud u prahu je jeftin i to su aminokiseline,neče spalit biljku,s time da je prah dosta jači. Blood bud je kao Bud ignator i biljka doslovno nakon jedne doze,prebaci u cvat i ta sada se pokazao ok,nisam ga dugo koristio,pa umjesto njega ide Big bud,pa Overdrive zamjeni Big bud i kad to daš u pravo vrijeme,bude dobra kvaliteta.
Računaj da u tablici nije samo sensi grow i bloom,B52 ima NPK,Big bud,Nirvana neki mali,Bud ignator,večina aditiva i boostera ima lagan NPK. Advanced nutriense se može koristiti solo bazno gnojivo,ali onda ti je bolje trokomponentno ph perfekt gnojivo ili Jungle juice. Njemu se štela ph,ali ako ti je voda 7.0 dođe na 6.5 sa sve 3 komponente. S time,da Jungle juice ima i Lukasovu formulu,gdje se daje samo micro i bloom,ali svako ili svako drugo zaljevanje,ovisi o strainu!
Isto sam imao strainove,gdje sam jednom išao čista voda,drugo sve ono navedeno. Čini se puno,ali u Vegetaciji samo grow i to pred tranziciju,a onda gledaš biljku, one jako ljepo pokažu kad im je previše.
Sad ču počinjat sa soilom od Beštije,ali u cvatu presadit u čistu zemlju i sa AN do kraja. Imam veču kontrolu nad gnojivom,nije da je soil loš,bolje ne može,to se i po biljkama vidi,ali meni je dosadno,nekako sam se naviknuo....
Sad samo nemoj pretjerat, postepeno joj diži gnojivo,jer kad se krene jako,može doči do locka .
I da Revive ti je dobar kad se neki stres dogodi,to je magnezij,pomaže ali kad se daje cal/mag,nije must have....
Ovo zadnje što si napisao,taman bi ti zaokružilo priču. Overdrive i B52 uz Nirvanu,ali nirvanu daješ svako zaljevanje,možeš 1ml/L,ali ga daj....baš ga vole i cijedi se s njih trihomi.
Inače PK proizvod ti je Hammerhead i on nije skup.