Imaš ti pravo.. ipak već 8 dana joj nisam dao ni kapi, bit će da joj treba malo.
Meni sve biljke tako izgledaju dok imam tako malo visu vlagu, ja to povezujem s vlagom i isparavanjem iz zemlje. Mozes full opusteno, nema posljedica ovo.Vlaga 60-65%,
Potpuno normalno ako uzgajamo male bijele organizme.primjetio sam u zemlji ispod kore na 2-3 centimetra neke male organizme,, velicine pola milimetra, i bjele boje sta bi to moglo biti, i jos jedno pitanje, ranoff mi je ph 4-4,5 da li je to normalno.
primjetio sam u zemlji ispod kore na 2-3 centimetra neke male organizme,, velicine pola milimetra, i bjele boje sta bi to moglo biti, i jos jedno pitanje, ranoff mi je ph 4-4,5 da li je to normalno.
ima ih i u drugom potu, ali biljka se dobro razvija, mada u globalu slabo napreduju za mjesec dana, vidjao sam prije par musica, kao one vocne, ma nemogu ja to uslikati ni uhvatiti, duzine je mozda milimetar, a sirine mozda 20 dio milimetra, kao crvici ali to skace kako gof da zagrabim posudom nemogu ga naci, i sta da radim sad.Imas nekoliko dana da sve proucis i pripremis se za bitku, pupe skacu ko klokani dok prođes rukom jer jos nemaju razvijena krila. Moguce da je u jednoj trenutno ali dok pocnu letjet bit ce ih po svim.
Biljka je s razlogom zaostala jer larve zderu korijen.
Nije za cestitat, ali bravo, rijetki ih primjete prije negoli proleti koji gnat boxom.
jeste ovako izgledaju, i sta sadjel ovako izgledaju..? symphylids ili Fungus gnats(pljesnjive musice).
Pogledajte prilog 389579Pogledajte prilog 389586ili ovakoPogledajte prilog 389588*** Kompletan vodič za bolesne biljke, probleme sa nametnicima i PH ***
Prije svega,sve zasluge za vrlo stručno odrađen thread idu forumašici MynameStitch,sa jednog stranog foruma. Ovaj prijevod posvećujem prvenstveno medicinskim korisnicima,da se educiraju,uspješno dođu do lijeka te potom ozdrave ili ublaže simptome. A onda I svima ostalima koji vole da se opale...www.vutra.org
https://m.ebay.ie/itm/Fungus-gnat-c...553359?hash=item3d9e48738f:g:NfAAAOSwWVBd9DC0jel ima neko ime nekog bio insekticida da se moze na ebayu naruciti