Hrana je na slici sva koju koristim,growam po prvi put u Coco(coco brix)za vlagu neznam, temperatura je uvijek od 18-30 nikad preko,vecinom oko 25-26 stupnjeva.slika su upravo sad slikane.problem je poceo prije par dana kad sam stavio PK od Platona,sad neznam dal' je on uzrok il' ne.ta lijeva manja je cream Carmel auto sweet seeds,a veča je nother ligt auto Linda seedsMeni ti ona izgleda kao da si je upravo izvadio iz pećnice koji su ti uvjeti u boxu? Temp, vlaga, koje svjetlo, udaljenost? Jel ti supstrat ostajao previše suh neko vrijeme?
Koja hranjiva koristiš?
Sorry zaboravio napisat hps 250 Dual spectrum.a svjetlo je daleko oko pola metra od njih.sator je 180 90 60.i ako neko ima volje da mi bude mentor bija bih zahvalan da mi se javi hehe,jer se slabo snalazim tu na vjetruMeni ti ona izgleda kao da si je upravo izvadio iz pećnice koji su ti uvjeti u boxu? Temp, vlaga, koje svjetlo, udaljenost? Jel ti supstrat ostajao previše suh neko vrijeme?
Koja hranjiva koristiš?
Ne. Već je imaš ali je ne koristiš. Ta pomoć je mentor @Jednomsemora . Ovde ćeš dobiti više različitih odgovora i na kraju koga ćeš poslušati? Moj savet ti je da apsolutno sve probleme rešavaš samo sa mentorom i da ne sumnjaš u njegovo znanje i iskustvo.Moze pomoc
Rekao bi da im ne odgovara zemlja. Provjeri pH ako možeš.Pozz.Moze pomoc .imam dvije biljke stare su 17 dana.Feminizirane big bang. Ova manja zaostaje za rastom i ne razvija listovi zute ,pa ako moze savjet.Stavljam bio heaven,i bio root po 1 ml na 400 ml vode ,sve vise i vise zuti juce sam jih presadila iz manjih posuda u 25 l kante.Sta mislite u cemu je problem?
Nije problem. Sad ce one krenuti. Oprezno sa malim biljkama u pocetku. Ja preferiram samo vodu, pa tek oko 20 tog dana oprezno sa necim za vegetaciju.u cemu je problem?