Spusti ti panel jos vidi kako se ponasaju i obavezno zatrpaj stablo.
Ostavi kako je, to je kotidolon, on sluzi samo dok biljka ne formira svoje listove za fotosintezu, kasnije odumire i posusi se, sve ide kako treba.
Jedino mi se cini da je utapas malo, kako zalivas i koji je razmak. Daj malo vise informacija.
uzeo sam lampu philips hps 400w ,trasnformator imam od 1000w to nije probelm jel? I ovaj panel za odsjaj. Danas cu ovo postaviti. Trebalo bi da je to to jel ?Sta ti je onaj dokument brisi ono!?
Edit: zatrpaj stablo vidis da ce pukne koliko se otanjila i spusti svetlo jos. Ja bih zamenio rasvetu.
Na terasi 3 dana, pre toga bila pod CFL.
Jel moguće da su ove fleke na prvom paru listova od jakog sunca?
Zemlja Florabella, jednom zalivena sa oko 100 ml vode i par kapi hesi root.
Anesthesia Pyramid foto
Pogledajte prilog 336508Pogledajte prilog 336509
Sijalica i taj panel ok a za transformator pozovi radnju gde si kupio i pitaj jel mozes da povezes da ne napravis problemuzeo sam lampu philips hps 400w ,trasnformator imam od 1000w to nije probelm jel? I ovaj panel za odsjaj. Danas cu ovo postaviti. Trebalo bi da je to to jel ?
Napisao sam u prethodnom postu, Florabella, jednom zalivena sa 100 ml vode i par kapi hesi root i to je sve.Pre toga bila pod CFL, 3 dana na suncu i danas ova rdja po listovima.Daj malo vise informacija, koja je zemlja, kako zalivas, cime zaljevas.