Ma to je Hesijev Phosphorus+, nisam mislio na Ph korektorI koliki ti je ph kad dodaš 2,5ml ph+?
Otrovo si je fosforom,napravi jedan fluš izbaci taj phosphorus+ probaj nabaviti BB grow ili fish mix pa mješaj skupa sa bloomom.
peteljke? nista strasno, normalno je to kod mnogih strejnova.Čudno mi je da grančice postaju crvene, a to bi trebao biti znak nedostatka fosfora...
u toj kiseloj vodi? nisam bas siguran, ali probaj pa se javi.Jel ce prezivit, bila je bez zemlje 3sata?
isti strejn?Mislim da sam sve objasno.
Imam domace gnojivo od koprive , koliko toga da stavljam ? Ja svaka 3,4 dana malo vode i malo to gnojiva al nezz koliko tocno da stavljam tog domaceg?nikako.
smanji vodu i pocni pazljivo da prihranjujes, pola doze maximalno jednom nedeljno.
ako se bas osusi zemlja u medjuvremenu, zalij okolo biljke sa dva do tri decilitra.
Nije razlicite su , nego sam uzivo video da to moze bolje od te moje pa se mislim sta mi je najbolje ciniti,nisam u mogucnosti da pitam tu osobu sta je i kako radila kad je ispalo tako super ovo moje nije lose al moze bolje znam e sad samo kako?isti strejn?
eh, nemam pojma sa tim, imas na forumu par tema o koprivi i slicnim homejd hranivima.Imam domace gnojivo od koprive , koliko toga da stavljam ?
haha buckaste. Dobro to sam ija negde kontao da ce trebati duze pitanje je hoce li dostici buckatost kao ova druga ili da im dodam jos nesto?aha, pa onda je ocigledno da je ta flafi neka sativasta, znaci bar tri nedelje duze ce cvetati od buckaste.
eh, nemam pojma sa tim, imas na forumu par tema o koprivi i slicnim homejd hranivima.
nece, drugi je strejn, ali da, napunice se vise nego duplo od ovoga sto je sad.hoce li dostici buckatost kao ova druga
i ti bi na ovo da dodas jos nesto???da im dodam jos nesto?
pa da li si ti...Od prihrane koristim Biobloom , Plagron Green Sensation , Big Bud, Carboload , Top Max Biobizz i BioGrow Biobizz i ubacim sa vremena na vreme Alga A Mic Biobizz.