Poštovani, ne znam da li bi ovo opisao kao problem ali jednostavno nisam siguran gdje da postavim upit. Naime posadio sam dva peyote criticala od barneys farma isti dan, odlucio sam da cu jednu gnojiti plagron terra paletom + svi aditivi dok drugu sa plagron alga paletom + svi aditivi... jedna je izašla 24 sata prije druge. Ta koja je izašla prije je treći dan samo stala, nakon dva velika prva lista (oni koji imaju samo jedan krak) u sredini di bi trebao ici novi kat se nije dešavalo apsolutno ništa, da bi nakon tri dana "stagnacije" (tada sam pognojio obje, s tim da je ova u "stagnaciji" dobila terra paletu) su izašle dve nove grančice (kao da sam ju topirao), da bi 4 dana poslje uocio da izlazi treca grancica na istom mjestu koju sam na kraju odvojio jer su se ove dvije grane vec lijepo rasirile pa ta treci ne bi bila "učinkovita".
da li je ikada itko imao takav slučaj? da li se zna uzrok? i da li je to ok ili bi me trebalo brinut? (makar sam iznimno sretan što je ona vec "topirana")... Napomena: znam što je topping i nisam to napravio, nisam ju na niti jedan nacin kojim slucajem "ranio" ili ne znam što, cak je i sjemenka sama pala sa lista odmah prvi dan bez moje intervencije...