250W 6400K 220-240V 60/60HZ temperatura je oko 25 c i ovako pomesao sam djubrivo hesi , power zyme i pro line root,msm nije jos vreme al sam stavio da vidim dal ce biljka da se oporavi
nisam uopste gnojio do danas, kad sam video da su se listovi postali braonkasti i da se susee, ne znam zbog cega ja mislim da je zbog svetlosti sve sam do sad radio po upustvimaProcitaj dosta upustava/tema ovog foruma i onda opet probaj. Previse gresaka na pocetku. Gnojenje u tvom slucaju je kao da bebi od 2 mjeseca dajes dodatke za treniranje.
drzao sam svetlost na razdalji od 10 cm max nzm dal je to prouzrokovalo susenje biljke?nisam uopste gnojio do danas, kad sam video da su se listovi postali braonkasti i da se susee, ne znam zbog cega ja mislim da je zbog svetlosti sve sam do sad radio po upustvima
gde da trazim mentoraBaci to i sadi novo,puno pogrešaka od samog početka.
Nebi ti bilo loše nešto pročitati,bar osnove osnova ako ti se ne da otvoriš dnevnik uzmeš mentora i da vidiš kako ide to sa
samo je drzi odaljenu i nepreteruj sa vodom ... znaci po malcice cisto da ovlazi dok nekrenu listovi lepo i tad u pocetku p malo.... dok neosetis biljku koliko trazi .... i nikakvo gnoivo ti nije potrebno prvih 2 nedelje sigurno .... povratice se samo je pusti ....zemlja-florabella,okej su uslovi u gorwu samo mislim da sam ih preprzio lampom bas mi je bila blizu sad sam je odmakao gnojio sam malo u koren da vidim dal ce da se opravi
1. Iz sjemenaHelp people, nisam siguran jel sve uredu??
Nisam primjerio nikakve insekte
Imaš spider mites
@Fikika192 - mozda nisi naucio na ovakve, al tu sukao da sam video neku malu gamad