izbaci tu musku onda da se neoprase.To sam i mislio ali htio sam da budem siguran.
izbaci tu musku onda da se neoprase.To sam i mislio ali htio sam da budem siguran.
20 i neki dan ostalo do kraja, semenke dinafem gorila, bez muzjaka, vise biljaka ima jedna ili dve ili vise semenakani ja bas ne vidim najbolje, al ako kazes da su se pojavile semenke onda ti je biljka oprasena. koliko imas do kraja, koja sorta je u pitanju, jedna ili vise biljaka, jel bila neka muska u blizini. ako ne a imas semena onda je hermi... al ono, nit je fotka neka niti ti dajes informacije
daj malo vise infor.gde drzis bioze dal su u boxu,sta kako,mozda ti je i supstrat u banani.Kako neko da ti pomogne bez nekih osnovnih paremetra i slike obavezno ubaci.dajem vode zemlja je iz apoteke
u redu je rasveta,sta one nisu ni izasle,gledaj da ti temp nepada ispod 22-24c.Manje vode nemoj vise vlaziti covece.pusti sad tako pa javi sta se desava dalje.god 18 w led panel
Ima naravno,ne zalivaj je samo previse i pusti je na miru povratice se ona brzo,nabavi neki root da pokrenes koren i kad ti izadje 3-4 sprat moze je u out ako radis ako ti ostane u boxu planiraj uslove onda,posto ne znam sta hoces snjom in ili out.Ima li joj spasa?