dobio sam 30 sjemenki big bang auto, i kao bonus 3 tutankhamon auto.
od 30 ih je proklijalo samo pola(????
i od ostatka big banga izbile samo 2!
frend mi je dao 10 tutankhamona i uspjele mi 8 od 10
ma uzeo sam više upravo zato jer sam početnik, jer su mi svi govorili, prvi put ti neće sigurno uspjet kako spada, ovo ono... i ispostavilo se kao istina. ali nisam znao da će mi toliko u banani ispast. eto, nema druge filozofije stvarno bi volio da mogu uzet npr 5 kom neke i da sve uspije kako treba, umjesto da dam više novaca i da ispada da ću djelit okolo ili glumit escobara (nek se sami snalaze za dim )
slikat ću i lampu... hahahahhaha
Koliko cesto ih gnojis?Gnojim ju sa bio bizz
Svaki puta kada zaljevam, znaci svakih tjedan danaKoliko cesto ih gnojis?
Smanji malo i kako stipe kaze flushaj za pocetakSvaki puta kada zaljevam, znaci svakih tjedan dana
@Konan031
Nisam ekspert ali imaš jako mnogo postova na forumu sa žutim lišćem i problem je uvijek u jednoj od tri stvari; vlaga, temperatura ili gnojivo.
Dakle na tvom mjestu, provjeri da je temperatura manja od 27-28 stupnjeva i da je ne prezalijevaš (ja osobno čekam dok se sasvim zemlja osuši gornji sloj a to bude na mojoj temperaturi od prosjeka 26 stupnjeva i posudi od 8 litara nakon 2-3 dana, ako zalijem i četvri nije greda, bolje je i manje zaliti - ne baš sad da se korjen osuši nego zaliti previše, kod tebe će biti drugačije jer imaš 15L i ne znam koja ti je temperatura boxa).
Po mom skromnom mišljenju prezalijevao si je (koliko sam vidio po forumu kad je temperatura prevelika listovi se prvo frču a tek onda žute), Bio-Bizz koristim i sam i ako se držiš uputstva o razrjeđivanju tu ne možeš pogriješiti.
Edit: Naravno što je veća biljka popit će više, tako da ono u početku dok je mlada ne vrijedi u sredini a u sredini ne vrijedi na kraju odnosno na cvjetanju (u cvjetanju će ti biti
zemlja je composana. Lampu imam 400 hps box mi je velicine 90x60x160 imam vent i za upuh i ispuh zraka, temeratura mi varira od 20 do30 stupnjeva, vlaga zraka mi varira ali se nikakda nespusta izmad 40% i nedize mi se nikad vise od 70% puno sam citao prije pravljenja prvog boxa i evo ovo mi se sad izdesava, pa ak moze bilo kaki help bilo bi odlicno hvala unaprijed15L potovi i jednom tjedno zaljevanje? Cudno malo
Kolka je temperatura u boxu kad je on i kad je off? I kakv je ph?
Djeluje da si pregnojio to i ja bi tu flush napravio i gnojio svako drugo zaljevanje tj vidio bi po biljci.
Na listovima se vidi i cal/mag nedostatak, vjerovatno los ph ili se zalockalo sve zivo zbog previse gnojiva.
Opa brzi si