pozdrav! slike ću imati za dan dva jer sam se maloprije registrirao, ali ovako: dobio sam 30 sjemenki big bang auto, i kao bonus 3 tutankhamon auto. ovih 30 je bilo u jednoj čaši u vodi, 3 ove u čaši sa istom vodom pored ove čaše sa big bangom u mraku. od 30 ih je proklijalo samo pola(????) dok je tutankhamon uspio skroz! 3/3. ne kužim, al ajde. pobacao sam ih u one vunene kocke i od ostatka big banga izbile samo 2! (još veći upitnik) a ove 3 su išle ok. u međuvremenu, nakon nekih tjedan dana, frend mi je dao 10 tutankhamona i uspjele mi 8 od 10. ono što mene ubija u pojam je to što su sad 2 big banga i 3 auto tutankhamon stari cca 3tjedna,tutankhamon star 2 tjedna, ali male su. baš male! nije im ni hladno ni vruće, imaju dosta svijetla (led lampa 1200w!) zalijem ih, a ona 2 big banga imaju po rubovima nekakvu kao ljubičastu boju... i jednostavno ne idu u visinu!
1.Uzgajate li svoje biljke iz sjemenki ili klonova(reznica) ? iz sjemenki
2.Koliko su stare vaše biljke ?cca 20 dana
3.Koliko su visoke vaše biljke ? cca 5 cm
4.Kolike su tegle ili posude u kojima su vaše biljke ? one četvrtaste male, visina cca 10-ak cm
5.Kakva je vaša zemlja (Sa čime ste ju mješali , jel zagnojena, ) plantella
6.Kako često zaljevate i kakvu vodu koristite ? svaki ili svaki drugi dan, voda ili izvorska kupovna ili iz rijeke save
7.Kakav je ph vaše vode (bar približno ako imate lakmus ph tester) ? nemam još mjerač
8.Kakva gnojiva koristite i kakav je omjer N
:K (odnosno dušika,fosfora i kalija) ?
9.Kakva svjetla koristite (koliko wata koliko lumena,HPS,MH,fluo,halogen,običnu) ? imam mars hydro led 1200w
10.Koliko su lampe blizu biljki (udaljenost od vrha biljki) ?25 cm
11.Koliki je vaš prostor u kojem gajite (u metrima kvadratnim ) ? oko 6 m2
12.Kolika je temperatura i vlaga u vašem prostoru za uzgoj ?temperatura je sobna, znači 19-24 stupnja
13.Koliki je ph zemlje ?neznam, imat ću mjerač za koji dan
14.Dali ste uočili nekakve insekte u vašem prostoru za uzgajanje ?ne
15.Koliko imate iskustva u uzgajanju ? dosta sam pročitao, tj jako puno, probao jedan grow prije 2-3 mj ali zapljenili mi... jbg
16.Fotografija ? postam slike za dan dva, nemam na tom mjestu komp a danas sam se tek registrirao kao član