Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Bizzo dobiju svaki dan po 30l,sto nije nesto previse obzirom na rupe al takve su mogucnosti..iduci tjedan je isto kisan pa mozda samo jednom da dadem?btw protiv gusjenica,kakav je affirm?ili neko drugo sredstvo ako njega ne nadem?hvala
Jeli ljudi sta da radim? Jedna biljka ,foto, cveta 13 dana,vrhovi 80-90% na biljci su crni. Nasao sam nekoliko malih ,2cm,crne gusenice,mislim da su mi unistili biljku?
Na drugoj,pored je crno 2-3 cveta,skinuo sam,zgnjecio jenu,nisam nasao vise.
Nasao sam u trazilici affirm i switch. Sa tim prskam cim stane kisa.
Zanima me sta da radim sa crnim cvetovima,da ih isecem i da proveravam stablo da ne udje u nju,el da? Sta jos da radim,pojesce mi sve ? ,a ne smeju da dodju 2-3 m ispod do"velike" sve cu da poprskam,sto pre. Do kad najkasnije sme da se prska ,a da se ne popusi to? Znam da karenca nije bas 100% .
Evo je moja lepotica amo sto ne znam dal je white widow,ili critical kush
To gde ti je cvet "pocrneo" skidas sve do zdravog, sve sto je pobraonilo onako skidas, sam ocenis ako ode pola biljke na budj skidaj celu i spasavaj sta moze. Ovo vreme je idealno za budj jbg. @Bizzzo sto se otrova i prskanja tice, koliko mislis da je stetno iako uredno prodje karenca? Naravno prskano u cvetanju negde na pola ili malo dalje.
Svakako bolje prskano nego budjavo.
Jasno je i meni da nije zdravo skroz, svakako.
Ja kad god nisam forsirao prskanje u outu imao sam debele probleme sa gusenicama i budji.
Jedna biljka ce trebati izgleda ,cela da se sece,a druga samo 2-3 cvetica i cim stanu kise,ide prskanje. Citao sam da je bordova corba dobra da se mesa sa inkseticidom. Dal to vazi i za nase biljke,ona je odlicna za trulez i gamad raznu, ali ostavlja beli trag.
Uzecu swich za trulez,al svuda pise da se sipa ulje neko. Sta da sipam?
Brate ti kad napises post, milion nekih uskocica hehe
Ne znam na kakvo ulje mislis, verovatno Neem ulje. A sto se tice prskanja, Switch i insekticid koji ce da resi gusenice i jaja njihova. Alverde je bas za njih, mozes i Exalt, ili najbolje ako nadjes Afirm.
Nasao sam te insekticide na netu i nacin upotrebe,svuda se pominje da se mesa sa nekim mineralnim uljem,a moze i sa bordovom corbom (plavi kamen i krec ). Dal da to radim ili samo da rzmutim insekticid?
E da ,a sta da radim sa ovim budjavim cvetovima,da uklonim ?