iznad preporučenog.
Dva brata rođena od iste majke, jedan diže 250kg iz benča, drugog vetar oboriisto ih hranim.
Biljka je stavljena u prvi pot 1. Aprila a u ovaj glavni je presadjena 25. Maja. U cvetanje mi je usla oko 6. Avgusta. U pitanju je neka domaja jer je seme nadjeno u paketu. Mislio sam da je pri kraju jer su listovi krenuli da zute i da otpadaju dok cvetovima nije nista, samo one bele dlacice postaju sve vise braon. Inace ovo mi je prvi grow pa se ne razumem toliko. Evo jos slika biljke.Pa kako misliš,da mi znamo kad je tebi biljka gotova,po ovim slikama???
Niti se trihomi vide,niti ih nema,kad smo več kod toga,a ako je oudoor,još mjesec dana+ ,s time da če plus biti sigurno. Ako ti ne vidiš trihome,kako misliš da ih mi vidimo??
Malo bolje oslikaj,ali cijelu biljku. Uvijek,pročitajte prvi post teme u kojoj postate,sve vam piše, što nam treba od informacija,da bi vam pomogli!
Moram copy ovaj post,več mi tipkovnica sama baca po redu,riječi
Pomogao bi ti,ali sam razmisli,jel moguče razumijem vas i ja sam spavao vani,ali bez neke informacije,jer indika bar to,več bi ti se mogao odprilike dati odgovor,jer vani odprilike u isto vrijeme ulaze u cvat.
@Bakino wendigo je ljepo to objasnio. Ali,tko ti može dati točnu informaciju,bez ijedne informacije. Ako si več prije pisao,onda citiraš taj dio i pitaš,ovako ti dajemo savjete napamet i to može biti kontraproduktivno,jer ovako na oko,biljka gladuje. Dali se locala od previše gnojiva,ne znamo,ma mislim gubimo vrijeme,a vi 2 rečenice ne znate napisat!
Biljka je stavljena u prvi pot 1. Aprila a u ovaj glavni je presadjena 25. Maja. U cvetanje mi je usla oko 6. Avgusta. U pitanju je neka domaja jer je seme nadjeno u paketu. Inace ovo mi je prvi grow pa se ne razumem toliko. Evo jos slika biljke.Pa kako misliš,da mi znamo kad je tebi biljka gotova,po ovim slikama???
Niti se trihomi vide,niti ih nema,kad smo več kod toga,a ako je oudoor,još mjesec dana+ ,s time da če plus biti sigurno. Ako ti ne vidiš trihome,kako misliš da ih mi vidimo??
Malo bolje oslikaj,ali cijelu biljku. Uvijek,pročitajte prvi post teme u kojoj postate,sve vam piše, što nam treba od informacija,da bi vam pomogli!
Moram copy ovaj post,več mi tipkovnica sama baca po redu,riječi
Pomogao bi ti,ali sam razmisli,jel moguče razumijem vas i ja sam spavao vani,ali bez neke informacije,jer indika bar to,več bi ti se mogao odprilike dati odgovor,jer vani odprilike u isto vrijeme ulaze u cvat.
@Bakino wendigo je ljepo to objasnio. Ali,tko ti može dati točnu informaciju,bez ijedne informacije. Ako si več prije pisao,onda citiraš taj dio i pitaš,ovako ti dajemo savjete napamet i to može biti kontraproduktivno,jer ovako na oko,biljka gladuje. Dali se locala od previše gnojiva,ne znamo,ma mislim gubimo vrijeme,a vi 2 rečenice ne znate napisat!
Hvalaa. Cime bih jos mogao da je hranim? Do sada sam je hranio sa prirodnim djubrivom od koprive(kuvao koprive i time zalivao). Na balon od 6L sipao 1L djubriva i razredio. Zalivao sam 2l. U poslednje vreme zalivam sa 2L vode. Zalivam ujutru pa sutra dan uvece i tako mi uvek idealno vlazno. Je l imate jos neki savet za mene?Imam u autdooru 4 biljke,ali su u ne bas dobroj zemlji pa sad vec otezano piju kada ih zalivam. Dal je pametno da ih malo okopam? Nista duboko do 4-5cm,jer je zemlja odozgore kao betonska ploca.
@Vutrolog1999 , slobodno racunaj jos najmanje metar dana. Nahrani je malo da ne jede sama sebe,lepo izgleda,ima ona jos da se puni,tek je pocela...
Potrudicu se da nadjem Plantelu, sutra cu otici do apoteke da proverim da li ima. U slucaju da nema uzecu nesto sto je slicno 2-5-8@Vutrolog1999 , nabavi Plantellu cvet ili nešto za bloom fazu,fazu cvatnje,da znaš ako ideš u poljoapoteku. Ako ti je pristupačno.... uglavnom treba ti gnojivo sa manjim udiom dušika,više fosfora i kalija. Sva gnojiva koja su hrana imaju NPK,tri broja tipa 2-5-8 ,to bi bilo za cvat,a 6-4-5 za vegetaciju koja tebi više ne treba,zato joj kopriva nije dovoljna. Ako znaš doči do fosfora i kalija ili imaš domači komposter doma,to je odlična hrana za njih,samo ti sad nemaš vremena čakat,da se to razgradi u zemlji. Jedino što sad u nedjelju možeš,stavit kompost u vodu bez klora i sutra ili prekosutra s time zaliješ,mješaš povremeno kad stigneš,ali to je samo privremeno rješenje,treba ti nešto poput Plantelle cvet!
Ako kompost stoji dulje od 2 dana,onda ga treba razređivat,tako da ostavi 24h i zali s time.
Biljka ima još mjesec dana sigurno i ljepo se puni,budu to ogromne cole(vrhovi),ako ju nahraniš. I slobodno pojačaš konstrukciju koja drži biljku. Sad je dovoljno,ali kad se krene punit,dobije full na težini,još kad kiša padne,treba malo pojačat,ali za sada je ok.
Po slikama bi rekao da imaš isti problem kao i ja.I biljka je stala sa razvojem,cvet se ne vidi ,ne raste izgleda nzm .
Plantella cvet ti je 6-8-8 ako imaš koga pitat,treba ti gnojivo za cvat,bubneš 3-6-8 jer prošao si tranziciju,sad bi to bilo idealno,a kasnije im pomogne neki PK proizvod,znači samo sa fosforom i kalijem,ali i Plantella je dosta u outu. Malo si pogledaj završene dnevnike vanjskog uzgoja i tamo češ nači s čime gnoje,čak se može nači gdje gnoje sa gnojivom koje doma imaju,pa si pogledaj,biti če i tebi lakše za kasnije.Potrudicu se da nadjem Plantelu, sutra cu otici do apoteke da proverim da li ima. U slucaju da nema uzecu nesto sto je slicno 2-5-8