Hahahahahhahahaha ludnicaa... mislio sam da ce uspjeti sa tarotom jer kontam da se nekom vec desilo. Aj nemoj zaspati da odem brzinski, eto me za 20-30min
Radim noćnu, da si ti meni živ i zdrav...eh muke mojenemoj zaspati
Zato što nisi pored njih toliko često kao mi indorašiE nije mi se desavalo u outu a unutra ne radim... Zato mozda i nisam upoznat sa tim
Brate ako ne krsim neka pravila foruma ja cu ti rado biti mentor. Imas moj dnevnik pa malo pogledaj i proceni umem li ja toPozdrav ekipa i ja skupi hrabrosti da šta napišem ,Imam problem , nemogu naći mentora pisao sam svima ali nemam pojma nemogu nikako da vam pišem poruke poslane ali nema odg.
Iskreno slabo se snalazim po forumu citam non-stop imam 4 biljke u box 100x100 , Lampa mars hidro ec4800(480w) na 40 cm od biljki ,ventilacija, prima klima 360m3/h , upuh može do 500m3 sa regler,2 vent oscilirajuća mars hidro 20cmBrate ako ne krsim neka pravila foruma ja cu ti rado biti mentor. Imas moj dnevnik pa malo pogledaj i proceni umem li ja to
Sad radim revegetaciju posle berbe, to mi je novo pa se ucim ali grow te lagano mogu provesti. Tj otvoris dnevnik i cela ekipa je tu da ti pomognemo, nemas zime. ONE LOVE
Evo i slike za početak , ako pogrešno nešto radim slike postavim upozorite me , mogu ja i citat samo@Pikacu1234 osim malo jačeg streča, ništa im ne bi trebalo škoditi, bez briga a svakako idu u tranziciju sad, tako da sve pet
@Kukastuka otvori dnevnik, i ne brini
Brate evo otvori dnevnik ja cu ti biti mentor, i slikaj biljke izbliza. Najbolje bi bilo izvadi jednu po jednu iz boxa i slikaj iz par uglova da bismo imali predstavu u kakvom su stanju. Oprema ti je dobra tu nema zimeEvo i slike za početak
A drug teško sad da vadim juce su bile vani, pokušat ćemo ovako :Brate evo otvori dnevnik ja cu ti biti mentor, i slikaj biljke izbliza. Najbolje bi bilo izvadi jednu po jednu iz boxa i slikaj iz par uglova da bismo imali predstavu u kakvom su stanju. Oprema ti je dobra tu nema zime
A drug teško sad da vadim juce su bile vani, pokušat ćemo ovako :
Hvala drug , uradicu tako
Vasica če bit mentor,a puni temu problemi tokom uzgoja na dnevnoj bazi!
Zašto čovjeku ne kažeš da previše zaljeva? Jel mreža potrebna,ako vadi biljke van??
Zato su tako listovi u panđu. @Kukastuka ,Smanji zaljevanje za jedan dan,zaljevaš a zemlja se nije skroz osušila. ,imaš jaku opremu. Svjetlo na 50% stavi malo višlje da se oporave,a mreža ti nema smisla . Mrežu staviš kad prebaciš u cvat,pa biljka strecha,digne grane,pa ih mrežom separiraš!
Mreža se koristi za Scrog(screen of green) i tu treba mreža s manjim kockama,jer sve grane spuštaš ispod mreže,da donje nodove(katove),stavip pod svjetlo i ako se dobro odradi,napuni se box od stranice do stranice vrhovima. Možeš i ovako,ali makni mrežu,ona im samo sad smeta. Spremi ju,trebat če kad dođu vrhovi i težina. Sad,ako je iznad vrha(glavne grane),samo ju može štopat!
Nemaš 20 postova pa ne možeš slat poruke,a ne mogu sad sve čitat. Prvo sam mislio da sanjam,da se Vasica ponudio mentorirat a post iznad je njegov,revegetirao je biljku i ostavio sve suhe grane,da suše druge
onda čitam opet,dva puta ??
Vasica če bit mentor,a puni temu problemi tokom uzgoja na dnevnoj bazi!
Zašto čovjeku ne kažeš da previše zaljeva? Jel mreža potrebna,ako vadi biljke van??
Zato su tako listovi u panđu. @Kukastuka ,Smanji zaljevanje za jedan dan,zaljevaš a zemlja se nije skroz osušila. ,imaš jaku opremu. Svjetlo na 50% stavi malo višlje da se oporave,a mreža ti nema smisla . Mrežu staviš kad prebaciš u cvat,pa biljka strecha,digne grane,pa ih mrežom separiraš!
Mreža se koristi za Scrog(screen of green) i tu treba mreža s manjim kockama,jer sve grane spuštaš ispod mreže,da donje nodove(katove),stavip pod svjetlo i ako se dobro odradi,napuni se box od stranice do stranice vrhovima. Možeš i ovako,ali makni mrežu,ona im samo sad smeta. Spremi ju,trebat če kad dođu vrhovi i težina. Sad,ako je iznad vrha(glavne grane),samo ju može štopat!
Nemaš 20 postova pa ne možeš slat poruke,a ne mogu sad sve čitat. Prvo sam mislio da sanjam,da se Vasica ponudio mentorirat a post iznad je njegov,revegetirao je biljku i ostavio sve suhe grane,da suše druge onda čitam opet,dva puta ??
Wendigo da,što ti kaže slušaj,Vasicu .....ovo je početak
Wendigo da,što ti kaže slušaj,Vasicu .....ovo je početak dobrog vica
Jao,digni lampu.....ne držiš valjda na maxLampa mars hidro ec4800(480w) na 40 cm od biljk
Upuh ti inače može biti pasivan,znači turbina koja vuče zrak van(ispuh)sam si vuče zrak,otvoriš bočni prozor ili staviš jednu cijev 125mm,najlonku na vrh i tuda zrak ulazi kako ga ispuh baca van. Ispuh bi trebao biti jači,da se napravi podtlak,jer ga biljke vole. Sad idi kako je tebi najjednostavnije,to je manja stavka ne toliko bitna.upuh može do 500m3 sa regler,2