kao da tražim iglu u plastu sijena, pa mi je puno brži i jednostavniji način pitati u temi prikladnoj za to, što je ako se ne varam i svrha svakog foruma, rasprava i postovi jel.
Ha gle, moguće da još uvek ne možeš da se snađeš, ali ja lično mislim da je prilično pregledno
Takođe - i eto paradoksa što bi rekli
- ovaj forum je više zamišljen kao izvor informacija, koliko sam ja skontao, a kad se milion pitanja postavi, i spamuje nepotrebno - teško je pronaći ono što ti treba, i preglednost opada
No, jesi u pravu, ovaj podforum i služi za pitanja, i tako i treba
nit' si dosadan, nit' išta slično, uvek će se naći neko da odgovori, samo pitanje koliko brzo.
Ti svakako slušaj mentora
mnogo babica - kilava deca, a i mentor bolje poznaje uslove tvog growa.
No, da ne odem baš u spam - to je sad igra između visoke temperature i koliko PPFD šalješ biljkama. 30 C ne mora biti kritično, neki kultivari podnose sasvim ok
Ako imaš prostora za trening, a rekoh gore - čini mi se da imaš, to je to, udri.
No za sve ostalo slušaj mentora - po izgledu biljaka će proceniti šta je pametnije (što je razlog zašto se ovde kače slike, ovako napamet samo može) i šta je sledeći korak
Bez brige, bude to dobro na kraju!
Najbolji savet koji ti bilo ko od nas može dati je - nemoj ih ubiti ljubavlju. Nema ništa gore nego kad svakih pet sekundi otvaraš šator, pipaš, mrdaš lampu gore dole, izmišljaš probleme kad ih nema ili overthinkink-uješ postojeće (ovo poslednje je moj greh
)
Znaju one najbolje šta im treba, mi ih samo ispratimo i pomalo poguramo
Živ bio!
EDIT: Balkanci bre brate, to naviklo na konflikt
u prirodi je.
Primer:
Osoba A: Zašto zaboga koristiš "Bloom" kad si u vegetaciji, hoćeš li mi molim te razjasniti to?!
Osoba B: Ne smeš koristiti "Bloom" u vegetaciji, već đubrivo za vegetaciju.
Osoba C: (isto što i Osoba B, plus detaljna analiza elemenata i šta koji radi)
Svo troje ti kažu isto, jedino kod prvog naizgled deluje kao konflikt, ali moraš nas razumeti, svako ovde bude Osoba A ponekad
Tako kad dođe neko sa babinom sijalicom 100W iz podruma, ili kineskom LED trakom, ili ne zna šta znači"Bloom", desi se da neko poludi malo
Sry na pomalo spammastom postu, ekipa, radi me Blue Dream, izuo me hahaha
Ljubi brat!