biljka je od poslednjeg slikanja malo zivnula od presadjivanja radio sam toping i LST. LST jer je i dalje problem osvetljenje (i bice do pocetka sledeceg meseca) i ovako bolje iskoristavam ovo sto imam.
PowerSeed : Izvinjavam se sto upadam ovako u dnevnik,planiram i ja da pocnem uskoro jedan,samo da kupim jos sijalice i ventove... Ovako napravio sam box 60cm duzine,30cm sirine i 50cm visine i oblozio ga onom zastitom od suunca za automobile. E sad planirao sam da stavim unutra za vegetaciju 4 CFL po 25W 6400K i jednu CFL 25W 2700K,a za cvetanje 4 CFL 2700K,i jednu CFL 6400K.. Zanima me samo da li je to dovoljno svetla za ove dimenzije boxa,i da li cu moci izgurati do kraja sa tim? Znam da svetla nikad dosta ali nisam bas pri parama trenutno.. Jos jednom izvinjavam se na upadu u dnevnik,i hvala na odgovoruPowerSeed je napisao(la):mozes paralelno da stavis jos koju mladu, a ovaj kad se rascveta pokupi polen ako ti treba, samo nemoj vise da radis pod 11w nikako, pod pravom rasvetom grow zvrsisi za krace od 130 dana koliko si utukao da biljka tek procveta
No Joke je napisao(la):Seath biti će dobro tako i bez beda do kraja.
Power bi ti rekao: "don't ask the moderator, ask grow support"