Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
To sigurno? Secnucu ovu prvu, a drugu ostavim za sutra. Premala je pa se plasim da ne userem nesto i ne isecem vise nego sto bi trebalo.
EDIT:
Jel ima veze da li secem po danu ili po mraku? Pretpostavljam da nema, ali bolje da pitam.
Ako budem uspeo da skupim dovoljno para za dodatnu opremu, stavicu hps 250w za cvetanje. Sta bi mi sve sem sijalice trebalo za to i koliko bi to otprilike kostalo? Pokusao sam da provalim po forumu, ali ne mogu da se saberem i provalim sta mora, sta ne, da li sam ja toliko otkinut, ili je sve zbog moje gluposti...
Imas lampu 250w,a prigusnica nova za 250w ti kosta oko 50 evra.Polovne ne znam ni koliko su ni gde ima..Na forumu ima,pa pogledaj...I uz to bi ti trebao sigurno neki ventilator,jer hps greje kao lud...
Mozda ti zatreba i cool tube ako su temperature previsoke...Najmanji i najosnovniji je oko 40 evra nov...
Svako ko ima kalkulaciju uloženog i dobijenog je potencijalni diler. Ispravno je reći da investiraš u gušt, a gušt nema cenu...jer isplati se svaki dinar kad se obeznaniš dimom biljke koju si ni iz čega stvorio i dahom svojim u ništavlilo vratio...
I ja imam kalkulaciju,a nikad u zivotu nisam pomislio da postanem diler. Jbt,koje je to cimanje,zovu te svakih 5 min...Realno Ridjobradi,objasnio si ovu investiciju,svidja mi se tvoj vokabular U pravu si
Update 21. dan
Zbog pada spoljasnje temperature, u boksu je takodje snizena, ali od 20 do 26 C, sto je u granicama normale. Higrometar i ph metar jos uvek nemam.
17og dana su zalivene mesavinom vode i slavola (5ml na 1l vode)
Danas sam odradio LST na jednoj biljci, pa mi kazite da li sam krenuo dobro.
Sve su topirane pre nekoliko dana(najmanja juce). Evo slike od druge dve
i najmanja, u posudi od pola litra
Jel vam sve deluje okej?
@Zelenko63 nisam planirao da presadjujem ove 2 koje su u posudama od 5L. Mislim da ce vece posude zauzeti previse mesta, a imam samo 56 cm visine, minus 10-15 cm koje zauzimaju sijalice... Ovu manju cu mozda presaditi u posudu od 2L jer veca ne moze da stane u boks, pa cemo videti kako se razvijaju. Ipak je glavni razlog growa da naucim. @kuvarpera zatezem polako, svaki dan sve vise i vise jer jos nemam osecaj, pa se plasim da ne slomim biljku Ostavicu dve maksimalno, ako uopste 2 budu zenke.