Dan 37. / 1. dan cvatnje
I na drugom kraju su se poceli formirat cvijetici tako da računam prvi dan cvatnje, sad je sigurno
Mala pije i jede, spusta ppm i ec i ph svaki dan.
na dan 35. sam joj nadolio 0.6l mixa od 960ppm
i ppm u kontejneru je narasto na 750
ph je bio 6
na dan 36. je ppm bio 720
a ph 5.56
ec je znacajnije opado al ne sjecam se vise tocnih brojaka al bilo je ~100 razlike
pa je dobio 0.4l vode iz aquaphora
ppm je bio 690
ph 6.2
danas dan 37. prije hranjenja
ppm 600
ec 1113
ph 5.7
ujutro sam dodo 1ml pk u mix pa je ppm mixa bio 1050, ec oko 1500
sad navecer sam mjerio mix ponovo, ppm 1150 ec 2300 ph 6.9
dobila je 0.3l mixa
pa je sad:
ppm 714
ec 1440
ph 5.82
temp vode 23.5
temp u krosnji 23
vlaga 82. - znam nekad iskljucit na par sati pa padne na 55
nove tockice su se prestale pojavljivat, a posto su vrhovi lisca bili spaljeni i na novom i starom liscu koje je bilo pri vrhu, malo sam podigo svjetla
pa je sad ppfd 470-550
izvadio kontejner van da mogu jos vezat sa druge strane
od gore
mislim da je ok izravnato za prvi puta, ima 2-3 cm raspon u visini vecih grana, al sad mi je plan pustit ju da raste gore, u stanu vise nemam prostora vezat ni s jedne strane, ako koja grana pocne bjezat puno brze od drugih onda ju privezem
vrh
a poceli su cvjetovi i na drugoj strani
korijenje se i dalje razbacuje po kontejneru
stabljika nije jos ko pacal al je ko kaziprst
i razlog zasto ne mogu prema desno, mislim da nisam tu rupu ni na jednoj slici pokazo pa evo
uglavnom smisljam kako rijesit ph probleme, nezz dal je normalno da tak opada ili nije, vjerojatno cu napravit mix i iz vode iz aquaphora, pa ce svaki dan naizmjence dobivat mix demineralizirane i mix aquaphora
I na drugom kraju su se poceli formirat cvijetici tako da računam prvi dan cvatnje, sad je sigurno
Mala pije i jede, spusta ppm i ec i ph svaki dan.
na dan 35. sam joj nadolio 0.6l mixa od 960ppm
i ppm u kontejneru je narasto na 750
ph je bio 6
na dan 36. je ppm bio 720
a ph 5.56
ec je znacajnije opado al ne sjecam se vise tocnih brojaka al bilo je ~100 razlike
pa je dobio 0.4l vode iz aquaphora
ppm je bio 690
ph 6.2
danas dan 37. prije hranjenja
ppm 600
ec 1113
ph 5.7
ujutro sam dodo 1ml pk u mix pa je ppm mixa bio 1050, ec oko 1500
sad navecer sam mjerio mix ponovo, ppm 1150 ec 2300 ph 6.9
dobila je 0.3l mixa
pa je sad:
ppm 714
ec 1440
ph 5.82
temp vode 23.5
temp u krosnji 23
vlaga 82. - znam nekad iskljucit na par sati pa padne na 55
nove tockice su se prestale pojavljivat, a posto su vrhovi lisca bili spaljeni i na novom i starom liscu koje je bilo pri vrhu, malo sam podigo svjetla
pa je sad ppfd 470-550
izvadio kontejner van da mogu jos vezat sa druge strane
od gore
mislim da je ok izravnato za prvi puta, ima 2-3 cm raspon u visini vecih grana, al sad mi je plan pustit ju da raste gore, u stanu vise nemam prostora vezat ni s jedne strane, ako koja grana pocne bjezat puno brze od drugih onda ju privezem
vrh
a poceli su cvjetovi i na drugoj strani
korijenje se i dalje razbacuje po kontejneru
stabljika nije jos ko pacal al je ko kaziprst
i razlog zasto ne mogu prema desno, mislim da nisam tu rupu ni na jednoj slici pokazo pa evo
uglavnom smisljam kako rijesit ph probleme, nezz dal je normalno da tak opada ili nije, vjerojatno cu napravit mix i iz vode iz aquaphora, pa ce svaki dan naizmjence dobivat mix demineralizirane i mix aquaphora