@CilI je postavio slike,cini mi se da je bilo primjera od DP-a automata..nego kako se nadogradivao forum slike su nestalesve je fino objasnjeno i popraceno slikama ne jednom..vec 2,3 puta jos..al eto,ne vidi secilii nije postavio slike.
Supertopirao sam do sad 14 automata (razliciti strejnovi i seed banke) ni kod jedne se nije produzila vegetacija, naprotiv, imao sam biljke sativa fenotipa koje su cak 21. dana pocele stidne dlacice pokazivat, po mom misljenju je ovo metoda samo dobra ako zelis biljku stresat i doci do brzeg cvijetanja,Bubble kush auto supertopiran ispod 60 W. Sada ću svaku biljku supertopirati jer se duplo bolje razvija.
Pa tako nekako, i varira svaki put, zavisi mnogo i od genetike.. bolje ti je igrati lutriju..ili je to pak do strejna kako koji odreaguje na stres?
HvalaPrije pocetka growa bilo bi dobro znati sto sadis foto ili auto za prvu ruku. Ako si ih sa 18/6 prebacio na 12/12 onda sad ostavi do kraja na 12/12 bolje nego opet da vracas na stari rezim. Autose realno gledano mozes od pocetka do kraja na kojem god hoces rezimu ali preporucljivo im je dati sto vise svjetla posto im je zovotni vjek kratak. Sljedeci put ako znas da sadis autose odredi rezim recimo 18/6 kako si i bio poceo i deri do kraja bez ikakvih prebacivanja na 12/12 i bude dobro sve.
u ciju koristJa sam outdoor-om odradio supertopirani NL. Razlika između običnog outdoor NL i supertopiranog NL je cca. 30% vše što se količine tiće.