Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Ljudi, drago mi je opet doći ovdje nakon hrpu vremena, koja nostalgija kako ste šta ima? Nadam se da ću opet sad biti malo više ovdje i da ćemo se družiti...i veliki pozdrav za sve old school glave
@opa cupa Toooooooo majstorijo! Eh sretan sam i ja radi tebe, a i radi sebe... jerbo sam u pregovorima za pravo dobru konfiguraciju koja u sebi ima zvjerku 4060.
Radujem se unaprijed. Ziv i zdrav je koristio brate!
Diatomejska zamlja
Napokon pronaso i kupio.
400g 6.25€
Jos jedan korak blizi cilju. Tj novom pocetku
Ako neko znam omjer koliko da stavim u 15galon mix molio bi da mi javi. Nisam bas nasao jos na netu o tome.
Za tjedan dva pocinjem mixat zemlju da odkuha.
No till experiment se blizi u 60x60 satoru
Jedva cekam
Idealno ju je zamjesati sa zemljom prije nego biljka dodje u zemlju. 100-150g na svakih 10l zemlje.
Ako je situacija da je biljka već u zemlji, ovisno o veličini tegle. Nevalja pretjerati. Tipa staviš 2 kašike gore, zamješaš prstima. Ako se pretjera s njom gore, napravi se korica. Nije problem nego ju treba nakon zalijevanja prstima opet zagrabljati. Ako imas mjesta u tegli, prije nego daš ispod biljke, pomijesaj dijatomske i obične zemlje pa to stavi ispod biljke.
Pozdrav. Eto vec neko vrijeme istrazujem razne nacine na koje se mozemo boriti protiv raznih vrsta stetocina a bome i plijesni, jednog od nasih najvecih neprijatelja. Jedan od efektivnijih proizvoda koje sam probao je Diatomska zemlja. Uzimajuci u obzir da materijali o istoj postoje na sve...
Pa sta samo ja ovdje pisem? Nitko nista lipo da je vidio, cuo, trefio,
Ja evo u gomili neistomisljenika, ja chantam i slavim Staroslavenske poganske Bogove dok se oni mole nekakvom Svetom Nikoli i djele jabuke..? Ajd reko..nek se veseli narod, nema tu nista lose. Ironija je sto nisu ni svjesni da slave na poganski nacin. No nema veze ni to. Nek je veselja i zdravlja, sve drugo dodje vec nekako
Tradicija je da je “prova” broda (pramac - prednii dio) bude okrenut prema izlazu iz vale (uvale). Prema otvorenom moru kao da isplovljava dok izgara, tek tada je žrtvovan kako mora bit i tada stiti nase pomorce gdje god da su na svijetu. Ako cemo vjerovat praznovjerju al tko sam ja da pricam, ja sam zazivao Peruna i zamisljao kako bi bilo mocno kad bi se udruzili s Nordijskim Bogovima i sjebali Jutenhajmce kad krene Ragnarok
Napravio sam si led rasvjetu za katanu tj. shirasaya, drvena futrola koja čuva oštricu, ne koristi se za borbena djelovanja .(Za Ragnarok imam koplje ).