Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Jel to obrnuta sadnja?
Tako uzgajam male rajčice,da ne zauzimaju puno mjesta. Ovo sa klonom, nisam vidio!
Ovi okviri za sitotisak su dosta skupi, ali funkcionira i to odlično. Je svila, ali jako dugo traje i koriste se više okvira. Prvi za prašinu, kif i sitno smeće, pa ona srednja i najfinija na kraju
Upravo to sto si mislio. Ja naletio na Redittu nedavno. Tip vec drugu sezonu ima biljku tako. Prve sezone Frisian Duck.
E sad, prvotna ideja (kao i sve ostalo skoro) u ovom dnevniku koja neće biti kako je zamišljena je harvest svega isti dan. Amnezije sam odlučio ostaviti barem 10-14 dana duže. Jučer kako je pala odluka sam pripremio sve a danas spojio. Srećom imam Set jedan spreman. Napravio sam dvije rešetke tako da se nadam da cu uspjeti potrpati 5x WW unutra. Živi bili pa vidjeli. Stigle sjemenke za slijedeći Grow Btw
92. dan WW, 89. Amnezija.Danas samo voda svima. PH 6.3. 65 litara cca. U ponedjeljak ce 4 pod noz. Mislim da ce mi 4 stati u susaru gore u sobi. Drugi otkos ide tjedan dana nakon. Ostaju dvije Amnezije i jedna WW. Ova sto baca malo na ljubicasto. Zivi bili pa vidjeli
95. dan WW AUTO XXL Dinadem. Njih 4 odose pod noz. Steškalo mi se pravo...
2 Amnezije i WW ostaju jos 7-10 dana cca.
Posljednja slike zajedno. Sresti ce se nekad kasnije u tegli, rizli, bongu, vape-u...Sutra ove tri kraljice razvlačenje koliko ide i vezanje. Da ne duzim previse, vidimo se uskoro
Hvala svima. Kad se samo sjetim da sam mislio svih 7 odjednom pokositi...
96. Dan. Danas samo voda. Možda i zadnja voda. Gore u sušari je ok. U sobi 56% vlaga, 19temp. U boksu 59%. S tim da je sad 24 sata jel. Plus odem pa provirim i malo i zaljuljam. Nego, danas sam odradio kolčenje, jer puze po podu jbg. Pogledajte “malu” amneziju kolika je. Ova sto je sama u podlošku. Show
100. dan danas. Tri cure koje su stoički, izdržale same u boksu su od jučer ujutro u mraku. Večeras idu u box za sušenje Jučer sam trimao podosta sati, tegli nema dosta ni za ove 4 skinute (ostalo 5-6 debljih grana za danas i tako. Eto moje procjene harvesta na rep Okacit.
Dobro vecer. Mislim da je došlo vrijeme da zatvorim i ja priču ovdje. Rezime je da su stagnirale jedno 15-20 dana. Sto radi niske temp sto radi nedostataka CalMag. Ja sam zadovoljan rezultatom. 1226g. Ima jos nekog popcorna i dio koji nisam ni trimao, medjutim uzimam 1226 kao finalni rezultat.
Uzimajući u obzir sa je Grow išao prvih 30 dana na 150 W, a završio na 450W, računica je opasna. Ide i vise, kladim se. Eto, ako ima pitanja, koječega, budite slobodni. S obzirom da je stigla kamera, moguće da cu smoke Report nabavit. Živi bili pa vidjeli.
Ima već sjemenke!
Do-si-dos, Tropicana banana, Glookies i Holy grale kush!
Nekoliko postova iznad.... I ja se pogubim u biljkama.
I kakva je razlika između HPSa i LEDa?
Više me zanima, kvaliteta. Ostalo, vidim sam
Nisam sa HPSom, nikada uzgajao, pa me zanima....
Inače, razvalio si