Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Malo sam sinoc servisiro box, s obzirom da nisam nikako do sada prao podlozak i ventil, mislio sam da ima dosta kamenca jer na filteru u spremniku bude stvarno puno pa sam izvadio biljku van prvi puta od kako je posadjena . U glavnom, nije ga bilo puno u podlosku ali eto bar sam vidio kako biljka izgledas s druge strane
Idemo polako prema kraju, smanjio sam joj gnojivo, ima dosta mlijecnih trihoma al ima i prozirnih jos... plan je bio da do Bozica bude u teglama al vjerovatno ce docekat i Novu 2019. u glavnnom vidjet cemo kako me pukne, moze ona sazrijet i u teglama tak da...
Ipak je to sativcuga ljuta,a vrhovi ko tornjevi u dubaiu
lijepo si je skockao nema sta, ja imam ssh mr nice pa se nadam da ce i on biti gotov u 'razumnom' roku
Odlucio sam da joj je dosta suncanja, jucer sam ispraznio spremnik i nasuo joj Canna Flush i na njem ce bit iduca tri dana i onda jos 2,3,4 dana voda i . Skinio sam jedan hedic prije neki dan, valja probat