Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
"Prohod" kroz Ljubljanu za growere i ostale
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="MajevicaHood" data-source="post: 589304" data-attributes="member: 64540"><p>Evo update od juce ...Iako skepticna, odlucila sam se da ustedim i vrijeme i kintu pa umjesto Amsterdama, ovaj put sam zapucala u Ljubljanu i to u Snail, zato sto mi se ucinilo da imaju naraznovrsniju ponudu od svih dobavljaca u Slo. Jedan telefonski poziv, cisto da potvrdim lokaciju, decko mi je rekao da provjerim stanje sa ponudom na sajtu i to je bilo to. Nasla sam ih bez problema, iako sam prvi put u Ljubljani i prilicno su "zavuceni" ali par konsultacija sa prolaznicima i op ...Nadjeni! Decko koji mi je dao info preko phona je i radio i bio je extra...Hvala mu i ovako. Odgovorio je na sva pitanja, sve sto me zanimalo i ponudio mi je zamjenu za ono sto nisam nasla od RoyalQeen-a (moj bad jer nisam provjerila iako mi je bilo receno) a sve ostalo sto me je zanimalo sam i uzela. Cijene su iste kao i u Holandiji ali ako ste od onih koji po sjeme idu licno, a sa "nasih" krajeva ste, troskovi i puta i smjestaja (ako se odlucite da ostanete kad ste vec tu) su mnooogo, mnooogo manji a i ja licno sam se odusevila sa Ljubljanom. Eto ...nadam se da sam nekom bar malo pomogla</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="MajevicaHood, post: 589304, member: 64540"] Evo update od juce ...Iako skepticna, odlucila sam se da ustedim i vrijeme i kintu pa umjesto Amsterdama, ovaj put sam zapucala u Ljubljanu i to u Snail, zato sto mi se ucinilo da imaju naraznovrsniju ponudu od svih dobavljaca u Slo. Jedan telefonski poziv, cisto da potvrdim lokaciju, decko mi je rekao da provjerim stanje sa ponudom na sajtu i to je bilo to. Nasla sam ih bez problema, iako sam prvi put u Ljubljani i prilicno su "zavuceni" ali par konsultacija sa prolaznicima i op ...Nadjeni! Decko koji mi je dao info preko phona je i radio i bio je extra...Hvala mu i ovako. Odgovorio je na sva pitanja, sve sto me zanimalo i ponudio mi je zamjenu za ono sto nisam nasla od RoyalQeen-a (moj bad jer nisam provjerila iako mi je bilo receno) a sve ostalo sto me je zanimalo sam i uzela. Cijene su iste kao i u Holandiji ali ako ste od onih koji po sjeme idu licno, a sa "nasih" krajeva ste, troskovi i puta i smjestaja (ako se odlucite da ostanete kad ste vec tu) su mnooogo, mnooogo manji a i ja licno sam se odusevila sa Ljubljanom. Eto ...nadam se da sam nekom bar malo pomogla [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
"Prohod" kroz Ljubljanu za growere i ostale
Bottom