ostao jos jedan kompletProdajem dva, nova kompletna reflektora hps/mh od 400 w. 40 eur po komadu. Ide bez sijalica, sa sijalicama 50 eur. Srbija. Moze i licno.
ostao jos jedan kompletProdajem dva, nova kompletna reflektora hps/mh od 400 w. 40 eur po komadu. Ide bez sijalica, sa sijalicama 50 eur. Srbija. Moze i licno.
Eto mene zanima pa neznam kako se dogovoriti za box..pozzTamara čitaj gore šta piše,prodaja a ne pokloni Plemenito u svakom slučaju,samo da se ne javi neki wannabe lerdi.
Ja bi rado prodao 60x60x160 box...imam i lampe,crveni spektar i dual spectrum 250w...prigušnici potrebno promjeniti starter,pa prigušnicu poklanjam uz box.
Za box tražim 50eu (prigušnica i lampe gratis)
HR
Prodajem: Cidly Apollo 6 300w panel (prava snaga 198w)
- Specifikaciju panela sa Hidroponike možete videti OVDE!
- Kompletnu specifikaciju sa oficijalnog sajta možete videti na www.cidly.com
- Odradio je jedan auto grow, zamenio sam mu fabričke (industrijalne ventove) sa nečujnim ventovima Arctic F8 TC koji imaju termostat u sebi i ako se temperatura digne iznad 32c podižu obrtaje. Link od ovih kulera možete pogledati OVDE! Takođe šaljem sa panelom i fabričke kulere tako da možete da vratite originalne ako želite (čisto sumnjam)
- Što se spektra tiče, spektar je pravljen isključivo za naše drage biljke, kompletna šema sa sugestijama rađena je na autoflower.net forumu a kasnije sa prodajom iz Cidly-ja projekat je realizovan. (detalji na PM)
- Panel ima takođe 2 prekidača na moj zahtev. (u *********** panel ima samo jedan) Prvi prekidač pali srednje dve jedinice koje su više prilagođene fazi vegetacije, dok drugi prekidač pali ostale 4 jedinice koje sadrže više crvenog spektra. (Ja prve dve nedelje vegetacije radim samo sa 2 jedinice posle palim sve)
cena: 370 jura.
Ako imate dodatnih pitanja obratite mi se na PM.
Pozdrav
Slike panela mozete videti u mom dnevniku ovde: https://www.vutra.org/threads/pinea...er-red-poison-purple-cheese-2x270w-led.12637/
i aktuelni dnevnik: https://www.vutra.org/threads/4x-killer-kush-auto-sweet-seeds-2x-apollo-6-270w.14387/
da li je to prodano?hvalaProdaje se grow box komplet.šator mamuth 60-60-160,hps 250w sa prigušnicom,prima klima,filter coco,1m cjevi odgovarajuce grlo sa reflektirajucim limom.Zagreb.cjena 1200kn.inbox.
Ne ponavljajte poruku u toku nekoliko dana ukoliko vidite da Vam niko ne odgovara. Dozvoljeno je ponoviti istu poruku tek posle dve nedelje, ...