Koliko love?MrLaki je napisao(la):Prodajem hps komplet(sijalica,prigusnica,starter,kondezator) sve povezano i ispravno,malo korisceno 70 w.cena po dogovoru,srbija
Koliko love?MrLaki je napisao(la):Prodajem hps komplet(sijalica,prigusnica,starter,kondezator) sve povezano i ispravno,malo korisceno 70 w.cena po dogovoru,srbija
sorry na off topicu ali jel to stvarno triba biti tako oprezan, ja namjeravan kupit folije, zarulju, clonex...preko te firme...Greenpower1 je napisao(la):Preko neta. Naručiš na nekoga ko če se praviti blesav ako netko upita za šta je to. Najbolje na drugu adresu ili još bolje drugi grad...
brate cimanje je veliko da ti saljem... U pravu je covek kad ti kaze da vidis da nadjes tamo negde kod tebe,potrudi se isplatice ti se.AjzaklijaStomaklija je napisao(la):Šalješ u hrv?
J.T.M.S.I.G.V.ORG je napisao(la):Dajem hps 400 w sa progušnicom sa reflektor kitom i visokonaponskim kablom+ raspaljivač-sve složeno i spojeno za cfl!!
posla san mu ja PP al se ne javlja, da mi bar proda ako nece vec "dati"PowerSeed je napisao(la):vidi, to "dajem" vise mirise na poklanjam nego na prodajem, jer dati nije isto sto i prodati, pa sad, mozda kenj** al' budi konkretniji
meni triba samo prigusnisa i taj kabel...jer to nemogu nac od sebe, ili ako je u kompletu onda prigusnica, raspaljivac i taj kabel, mogu ti dati pola cijene tj 150kn i mozes mi dati svoj broj ziro racuna i ja cu ti uplatiti i ti mi pošalješJ.T.M.S.I.G.V.ORG je napisao(la):ljudi ovako...ja sam ti iz zgba...prigušnica je stara 2 mjeseca...visokonaponski kabel(titanska žica) jer ako imaš bakrenu ode sve u zrak....raspaljivač(starter isto 2 mj star) i hps 400 w sa 30 w plavoga spectra....a gle ovako-hps400 w8PHILIPSOVA-MASTER) mi je star isto 2 mj platio sam je 400.kn prigušnica mi je bila 170 raspaljivač 70 kabel 1 m 60 kuna,+ kit(aluminiski 70 posto reflekcija svijetla) za lampu sa grlom...150 kn..
pa možda bi dao za 500 kuna..ali ako imaš možda clf možemo se dogovoriti za puno manje...Moje je sve staro2mj...MIJENJAM ZA CFL
J.T.M.S.I.G.V.ORG je napisao(la):ljudi ovako...ja sam ti iz zgba...prigušnica je stara 2 mjeseca...visokonaponski kabel(titanska žica) jer ako imaš bakrenu ode sve u zrak....raspaljivač(starter isto 2 mj star) i hps 400 w sa 30 w plavoga spectra....a gle ovako-hps400 w8PHILIPSOVA-MASTER) mi je star isto 2 mj platio sam je 400.kn prigušnica mi je bila 170 raspaljivač 70 kabel 1 m 60 kuna,+ kit(aluminiski 70 posto reflekcija svijetla) za lampu sa grlom...150 kn..
pa možda bi dao za 500 kuna..ali ako imaš možda clf možemo se dogovoriti za puno manje...Moje je sve staro2mj...MIJENJAM ZA CFL
Blade je napisao(la):HPS 400w zarulja.Javite se na PM
J.T.M.S.I.G.V.ORG je napisao(la):ljudi ovako...ja sam ti iz zgba...prigušnica je stara 2 mjeseca...visokonaponski kabel(titanska žica) jer ako imaš bakrenu ode sve u zrak....raspaljivač(starter isto 2 mj star) i hps 400 w sa 30 w plavoga spectra....a gle ovako-hps400 w8PHILIPSOVA-MASTER) mi je star isto 2 mj platio sam je 400.kn prigušnica mi je bila 170 raspaljivač 70 kabel 1 m 60 kuna,+ kit(aluminiski 70 posto reflekcija svijetla) za lampu sa grlom...150 kn..