Prodato..Pozdrav svima,
prodajem Trimer TRIMPRO UNPLUGGED ( za trimanje svežih cvetova, malo korišten, rezervna nova ručkica u paketu).. Na njihovoj stranici Trimpro Unplugged mogu se videti svi tehnički detalji veličina, težina, itd..
Prodato..Pozdrav svima,
prodajem Trimer TRIMPRO UNPLUGGED ( za trimanje svežih cvetova, malo korišten, rezervna nova ručkica u paketu).. Na njihovoj stranici Trimpro Unplugged mogu se videti svi tehnički detalji veličina, težina, itd..
nova cjena: 200knElektrox CFL 200w, Grow, radila 30dana, prodajem.
Hrvatska
Cjena: 300kn
Mars Hydro šator 100x180
Viparspectra led 450
HPS 400w Sylvania prigušnica GreenForce
Airontek ventilator 25 watt turbo 20 cm
Airontek dimmer switch
PH metar
TDS metar
Integra boost 55
GIB Co2
Coco A + B
Canna Flush
Hesi starter pack
Jungle in da Box Urban + Environ x
Overdrive - 250 ml
Call MAG Xtra - 250 ml
Scrog mreža
Digitalni thermo hygrometar PF
2 x timer
4 posude okrugle 25x25 cm
7 Bubble Bags
Još ima nekih stvarčica to poklanjam !
FIKSNO 500 eura i nosi sve. Hitno !
SAMO ZAGREB! Pogledajte prilog 438187Pogledajte prilog 438188Pogledajte prilog 438189Pogledajte prilog 438190Pogledajte prilog 438192Pogledajte prilog 438193Pogledajte prilog 438191
Jel dostupna jos ova turbina?Lumatek digitalni balast 660w 2 komada po 70e
Sijalice raznorazne 1000din komad ove kao nove, 500 din koriscene.
Turbina izmedju 350 i 400 m3/h fi 150 40e
Srbija
Na stanju i dalje. Selidba zavrsena, ne mora sada sve zajedno. Nema inflacije, cena ista . Pisite u private samo posto nemam prava da ja vama pisem jos uvek.Zdravo svima,
Prodajem nekoriscen GROW BOX PURE TENT 60X60X160 kupljen u ZLA shteku. Zbog selidbe necu mocu da ga koristim, ni jedan grow nije bio u njemu, stvarno je nov.
HPS natrijumova sijalica 400W + balast + upaljac + grlo kabl itd. Moze povezano mogu i da otkacim pa da vi to namestite kako zelite.
PH metar.
Digitalni termometar i hidromer sa sondom.
Ventilator za box VK 150.
Cena svega ukoliko dodjete na Novi Beograd da pokupite je 18000 dinara(~150eur).
Mogu i da saljem delove pojedinacno, za to cemo se dogovoriti u private.
Hitno zbog selidbe, hvala.
Jel jos dostupno? Zainteresiran sam. HvalaProdajem grow box (piratebox) 90x90x180 i led panel Kingled 1000w (200w stvarne potrosnje). Osim toga imam jos nesto opreme , ph metar, digitalni mjerac temp i vlage... box je nov novcat ne koristen, a led panel je koristen u jednom growu. za vise informacija javite se. HR, Zg primopredaja, mozda postoji mogucnost i slanja prema dogovoru. Okvina cijena 250€. Sva oprema je izvan funkcije i stoji mi ne potrebno.